Cum. Nis 19th, 2024

Beşiktaş Kulübü’nün Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda 4506 oy alan Yıldırım Demirören, yeniden başkan seçildi.

Beşiktaş Kulübü’nün Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda 4506 oy alan Yıldırım Demirören, yeniden başkan seçildi.

DEMİRÖREN TEŞEKKÜR ETTİ
Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden başkanlığa seçilen Yıldırım Demirören, camiayı birlik beraberliğe davet ederek, zorlukları birlikte aşacaklarını söyledi.

BJK Cola Turka Arena’da gerçekleştirilen seçimde başkanlığının açıklanmasının ardından söz alan Yıldırım Demirören, ”Beşiktaş, tarihinde çok önemli bir virajı geçti. Bugün bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Güven tazelediler. Artık tek bir görev kaldı; seçilen başkanın, yönetim kurulunun arkasında birleşmek. Bizler herkesi davet ediyoruz, birlikte zorlukları aşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Demirören’in başkanlığı kazandığının açıklamasının ardından salonda bulunan üyeler tezahüratlar yaparak Yıldırım Demirören’e destek verdi.

Yıldırım Demirören, konuşmasının ardından sevgi gösterileri arasında salondan ayrıldı.

YENİ YÖNETİM KURULU
Beşiktaş’ın yeni yönetim kurulu ve özgeçmişleri şöyle:

METİN KEÇELİ
1949’da Rize’de doğan Metin Keçeli, Işık Lisesi’nin ardından İTÜ Maden Fakültesi’ni bitirdi. İsveç’te master eğitimini tamamlayan Keçeli, 1979 senesinde 30 yaşındayken Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde yöneticilik yaptı ve kulüpte en uzun süre yöneticilik yapan isimlerden birisi oldu. Keçeli, evli ve iki çocuk babası.

ERDOĞAN TOPRAK
10 Aralık 1961 tarihinde Zeytinli’de dünyaya gelen Erdoğan Toprak; ilk, orta ve lise eğitiminden sonra Sosyal Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. 1983 yılında serbest ticaret ile iş hayatına atılarak kurduğu birçok şirketin yönetim kurulu başkanlığını yaptı. Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) ve Beşiktaşlı Genç İşadamları Derneği (BEGİAD) kuruculuğu yaptı. 1995-2002 yılları arasında İstanbul milletvekilliği yapan Erdoğan Toprak, 57. hükümet döneminde spordan sorumlu Devlet Bakanı olarak kabinede görev aldı.

ERTUNÇ SOĞANCIOĞLU
1959 Manisa-Akhisar doğumlu. Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat-Maliye mezunu. 2004 Mayıs-2007 Ocak tarihleri arasında BJK ve Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. İcra Kurulu Üyesi görevinde bulunan Soğancıoğlu, Doğan Yayın Holding şirketlerinden Doğan Factoring Hizmetleri A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi-Genel Müdür olarak görev yapmaktadır. Müfettişlik Daire Başkanlığı ve ticari krediler koordinatörlüğü de yapan Soğancıoğlu, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Yönetim Kurulu üyesidir.

FAHRETTİN CUROĞLU
1941 doğumlu olan Fahrettin Curoğlu, 1998-2000 yıllar arasında Beşiktaş Kulübü’nde asbaşkanlık görevini yürüttü. Türkiye Futbol Adamları Derneği Asbaşkanı olan Curoğlu, Şeker Yatırım A.Ş Genel Müdür Başdanışmanı olarak görev yapmaktadır.

METE DÜREN
1963 yılında İstanbul’da doğan Mete Düren, İstanbul Alman Lisesi’nin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1997’de Genel Cerrahi Doçenti olan Düren, 2003’de ise Genel Cerrahi Profesörü oldu. Halen İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesin Genel Cerrahi Anabilim Dalı Endokrin Cerrahi Servisi’nde görev yapmaktadır.

ORHAN SAKA
1949’da Çankırı’da doğan Orhan Saka, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. Karabük Gençlik’te futbol oynamaya başlayan Saka, Okmeydanı, Sakarya Esnafspor ve Dikilitaş’ta futbol oynadı. Bu kulüplerde yöneticilik ve başkanlık da yapan Orhan Saka, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeliği ve başkanlığında bulundu. Evli ve 2 çocuk babası olan Saka, 1992-2000 yılları arasında Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyeliği, 2000-2004 yılları arasında ise TFF Başkanvekilliği yaptı.

CENGİZ ZÜLFİKAROĞLU
10 Ağustos 1962’de İstanbul’da doğan Cengiz Zülfikaroğlu, Üsküdar Lisesi’nden mezun oldu. Ticaretle uğraşan Zülfikaroğlu, Türkiye Futbol Adamları Derneği üyesi ve Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği Başkanıdır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

SİNAN VARDAR
1949 İstanbul doğumlu olan Sinan Vardar, turizm şirketlerinden Jolly Tur’un Onursal Başkanlığını yapıyor. Çeşitli spor kulüplerinde yöneticilik ve başkanlık yapan Vardar, birçok üst düzey turizm firmasında da görev yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

MEHMET SOYSAL
1964 tarihinde Elazığ’da doğan Mehmet Soysal, kamu yönetimi ve sinema-televizyon eğitimi aldı. Preston Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi eğitimine devam eden Soysal, 1983 yılında Türkiye Gazetesi’nde başladığı meslek hayatını 1992 yılından itibaren TGRT TV’de sürdürdü. TGRT ve TGRT Haber’de Genel Yayın Yönetmenliğini sürdüren Mehmet Soysal, 3 ayrı kitap yazdı ve çeşitli belgeseller hazırladı.

AHMET AKPINAR
1958’de İskenderun’da doğan Ahmet Akpınar, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. TFF’de 2006-2008 yıllarında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanvekilliği görevini yapan Akpınar, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreterliği’nin yanı sıra Voleybol Federasyonu Hukuk Kurulu’nda ve Su Topu Federasyonu Disiplin Kurulu’nda görev yapmaktadır.

HAKAN AKSOY
1966 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Tekstilci. Bekar ve iki çocuk babası.

ŞEREF YALÇIN
1966 Elazığ doğumlu. İsviçre Lozan’da Ecole Lemaina’da Fransızca ve iş idaresi üzerine eğitim gördü. Amerika’da Montclair State University, New Jersey’de (ABD) öğrenimini tamamladı. 2010 Ocak ayından itibaren My Metal Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmektedir.

NECİP SEVER
1961’de Balıkesir’de doğan Necip Sever, Genç Beşiktaşlılar Derneği’nde yöneticilik yapmış, Siyah-Beyaz Derneği’nin de kuruculuğunda rol oynamıştır. Sever, bu dernekte onursal başkandır.

SERDAL ADALI
1964 Adana doğumlu olan Serdal Adalı, 1984 yılında iş hayatına atıldı. Babasının rahatsızlığı dolayısıyla California Üniversitesi’ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Adalı, ailesinin desteğiyle Adalı Holding’i kurdu. İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda iş yapmaktadır. Adalı, evli ve iki çocuk babasıdır

EMİN ÖNAL
1975 doğumlu olan Emin Önal, 1998-2000 yıllarındaki yönetimde Tesisler ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Serdar Bilgili döneminde üst üste iki dönem futbol şubesinde görev alan Önal, 100. yılda Yıldırım Demirören’in başkanlığını yaptığı transfer komitesinde görev yaptı.

ENGİN BALTACI
1953 İstanbul doğumlu olan Engin Baltacı, 31 yıllık askerliğini yurdun birçok yerinde kıta komutanı, askeri hakim, askeri savcı, DGM Cumhuriyet Savcısı olarak yaptıktan sonra emekli oldu. İstanbul’da serbest avukatlık yapıyor.

ALAADDİN AYKAÇ
1975 tarihinde İstanbul’da doğan Alaaddin Aykaç yüksek öğrenimini uluslararası deniz işletmeciliği üzerine yaptı. Palmali Şirketler Grubu’nda Başkan Yardımcısı ve üst düzey yöneticiliğin yanı sıra grup ortaklığı olan değişik şirketlerde yönetim kurulu üyesi görevlerini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Aykaç, İngilizce ve Rusça bilmektedir.

DOĞAN KÜÇÜKEMRE
1963 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Doğan Küçükemre, uzun yıllar bilişim sektöründe profesyonel yöneticilikler yapmış olup 1995 yılında kendi şirketlerini kurmuştur. Bilişim, turizm, inşaat sektörlerinde çalışan Küçükemre, ayrıca yarış atı yetiştiriciliği ile ilgilenmektedir.

OY DAĞILIMI
Sandık sayımının tamamlandığı oylamada Yıldırım Demirören’e toplam 4506 oy çıkarken, Murat Aksu’ya 2837 oy çıktı. 15. sandığın açılmasının ardından, Yıldırım Demirören kongre salonuna geldi. Yanında 30-35 kişilik bir grupla salona giren Demirören’e ‘imparator’ tezahüratlarıyla eşlik edildi. Bu arada Başkan Adayı Murat Aksu ve ekibinin büyük bir kısmı, 14. sandık sayılırken kongre salonundan ayrıldılar.

1 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 232
Murat Aksu: 154

2 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 249
Murat Aksu: 128

3 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 252
Murat Aksu: 140

4 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 234
Murat Aksu: 156

5 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 224
Murat Aksu: 134

6 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 207
Murat Aksu: 147

7 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 241
Murat Aksu: 113

8 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 210
Murat Aksu: 153

9 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 187
Murat Aksu: 152

10 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 230
Murat Aksu: 133

11 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören:248
Murat Aksu: 103

12 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 229
Murat Aksu: 148

13 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 204
Murat Aksu: 124

14 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 192
Murat Aksu: 168

15 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 225
Murat Aksu: 128

16 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 224
Murat Aksu: 155

17 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 213
Murat Aksu: 148

18 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 245
Murat Aksu: 147

19 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 239
Murat Aksu: 157

20 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 221
Murat Aksu: 149

MURAT AKSU’NUN LİSTESİ
Ali Baransel, Murat Akdoğan, Emre Berkin, Yahya Kemal Gencer, Merdan Araz, Gülengül Altınsay, Bahri Büyükhanlı, Koray Deniz, Mahmut Arslan, Ahmet Nur Çebi, Dündar Yetişener, Adnan Dalgakıran, Mine Kürkçüoğlu Vargı, Cihat Kumuşoğlu, Ender Çolak, Metin Albayrak, Kadir Kılıç.

OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, olağanüstü güvenlik önlemleri ile başladı. BJK Cola Turka Arena’ya girişlerinde üyeler 2 kez kimlik, 2 kez de üst aramasından geçti. Üyeler önce salon önünde kurulan çadırda, kimliklerini göstererek oy kullanacakları kartları aldı, daha sonra da oy vermek için salona geçtiler.

SALONDA BOMBA ARAMASI YAPILDI
Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi BJK Akatlar Cola Turka Arena’da bomba araması yapıldı. Güvenlik güçleri, salonu baştan aşağı ararken herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

20 SANDIKTA OY VERİLECEK
Aidatlarını yatıran 12 bin 800 üyenin oy kullanma hakkı olduğu seçimde, üyeler 20 sandıkta oy kullanacak. Salona giren üyeler sahadaki oy verme bölümlerinin önünde kuyruklar oluşturdu.

SALON DIŞINDA KULİS ÇALIŞMALARI
Başkan adayları ve yönetim kurulu üyeleri salon dışında gelen üyelerle yakından ilgilenip destek istedi. Yıldırım Demirören ve Murat Aksu, yönetim kurulu adayları ile birlikte üyeleri kapıda karşılarken, diğer kurulların seçimine katılan üyeler de salon dışında kulis yaparak oy istediler.

GENEL KURUL GECİKMELİ BAŞLADI
Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı gecikmeli başladı. BJK Cola Turka Arena’da yapılan genel kurul 1 saat gecikmeyle başlarken, oy verme işlemine de geçildi. Gündemde olmasına rağmen başkan adayları oy verme işlemi öncesi konuşma yapmazken, kongre divan başkanlığına da Uluç Gürkan seçildi. Başkan adayları Yıldırım Demirören ve Murat Aksu’nun oy verme işleminin bir an önce başlaması için konuşmalarını yapmadıkları bildirildi.

“HİÇ ŞÜPHEM YOK”
Toplantıda açılış konuşmasını yapan Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, 33. başkanı seçmek için biraraya geldiklerini belirterek, ”Kongremizin Beşiktaş’ın büyüklüğüne yakışır tarzda geçeceğinden hiç şüphem yoktur. Bu duygular içerisinde yeni seçilecek başkanımızın kulübümüze, spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI
Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan’ın gündemi okuması ve oy verme işleminde uyulması gereken kuralları hatırlatmasının ardından saat 11.20’de oy verme işlemi başladı. Bu arada siyah-beyazlı kulübün Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın, kongreye gönderdiği telgrafın okunmasının ardından salondaki üyeler uzun süre alkış tuttu. Diğer yandan saat 11.00 itibariyle 1833 üyenin kaydını yaptırıp salona girdiği açıklandı.

Saat 12:00 itibariyle 3400 üye oy kullanmak için kayıt yaptırdı. Siyah-Beyazlı kulüp üyeleri kayıt işlemi sırasında spor salonu dışında uzun kuyruklar oluşturdu. Bu nedenle Akatlar trafiği de kilitlendi.
Divan kurulundan yapılan açıklamaya göre kongreye katılan üye sayısı 5004 olarak açıklandı.

”BEN SİYAH-BEYAZ RENKLERE OY VERDİM”
Beşiktaş Kulübü’nün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı sürerken kongre üyesi olan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da oyunu kullandı.  BJK Cola Turka Arena’daki genel kurula gelen Bülent Arınç, oyunu 17 numaralı sandıkta kullandı. Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Arınç, seçim sonuçlarının Beşiktaş’a hayırlı olmasını diledi.

Kongreye çok muhteşem bir katılım olduğunu kaydeden Bülent Arınç, ”Bu rekabetçi ve yarışmacı bir kongre olduğunu gösteriyor. Bu da çok güzel. İyi yönetimleri ve başkanları ancak böyle yarışlar sonucunda bulabiliriz” diye konuştu. Beşiktaş camiasının çok değerli bir camia olduğunu kaydeden Bakan Arınç, şöyle konuştu:

”Tarihi itibariyle diğer kulüplerden biraz daha köklü olduğunu düşünüyorum. Her zaman bu camia ayakta kalmış, her zaman takımına sahip çıkmış ve her zaman futbolda başarılardan yana olmuş bir camia. Seçim bugün iki değerli arkadaş arasında. Yıldırım Demirören ile Murat Aksu arasında. Demirören kulübe çok değerli hizmetlerde bulunmuş, kupalar kazandırmış bir başkan. Diğeri genç, değişimden ve dönüşümden yana başarılı bir hukukçu ve Beşiktaş camiasının çok sevdiği bir insan. Centilmence bir yarış oluyor. Camiamız, üyelerimiz büyük bir centilmenlik içinde oylarını veriyor.”

Bülent Arınç, ”Başkan adaylarının oy pusulasının renkleri sarı ve mavi. Siz kime oy verdiniz?” sorusunu ise ‘Ben siyah-beyaz renklere oy verdim” dedi.

Bu arada Hikmet Çetin, Rahmi Koç gibi Beşiktaş Kulübü’nün önde gelen isimleri de salona gelerek oylarını kullandı.

Öte yandan, salon içindeki sıcak hava üyeleri çok etkiledi. Rahatsızlanan üyelerin olduğu görülürken, sandık başlarında da zaman zaman tartışmalar yaşandı.

KATILIM ARTIYOR
Beşiktaş Kulübü’nün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’na saat 14.00 itibariyle katılımın 6240 olduğu açıklandı.

6849 OLDU
Saat 15.00 itibariyle katılım 6849 oldu.

AKSU’NUN İTİRAZI VAR
Saat 10.00’da başlaması gereken oy verme işleminin 11.15’te başlamasına Murat Aksu’dan itiraz geldi. Gecikmeli sürenin oy verme bitim saatinin sonuna eklenmesini talep eden Aksu, bu yönde divan başkanlığına bir önerge verdi.

DEMİRÖREN KABUL ETMEDİ
Divan Başkanı Uluç Gürkan, Murat Aksu’nun bu talebini diğer başkan adayı Demirören’e sordu. Yıldırım Demirören bu önergeyi kabul etmedi. Bu nedenle seçim saat 17.00’de sona erecek.

7249 OLDU
Saat 16:00 itibariyle kongreye katılım 7249 olarak açıklandı.

BABALARDAN DESTEK
Beşiktaş Kulübü’nde olağan seçimli genel kurul toplantısında oy verme işlemi sürerken, birbirlerine rakip olan Murat Aksu ile Yıldırım Demirören’e babaları da destek verdi.

BJK Cola Turka Arena’da gerçekleştirilen kongrede, Murat Aksu’nun babası Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ile Yıldırım Demirören’in babası Erdoğan Demirören de salona gelerek oylarını kullandılar. Abdülkadir Aksu, oyunu 5 numaralı sandıkta kullanırken, Erdoğan Demirören ise 1 numaralı sandıkta oyunu verdi.

Oy verme işlemi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Abdülkadir Aksu, ”Beşiktaş camiamıza bu seçim hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Havayı iyi gördüğünü kaydeden Aksu, oğlu Murat Aksu ile görüşme şansı bulup bulmadığı sorusuna, ”Sadece girerken elini sıktım. O elimi öptü. Ben de onu yanaklarından öptüm. Allah herkesin evladını bağışlasın. Benim oğlum da kendi mesleği bakımından iyi yetişmiş biri. Hem de kulüp yöneticiliği konusunda geçmişte bu işlerle ilgilenmiş bir genç” diye yanıtladı.

Beşiktaş Kulübü’nün en çok üyesi olan kulüplerden biri olduğunu kaydeden Abdülkadir Aksu, başkan adayları konusunda ise ”Biri evladım, biri yeğenim. Yıldırım Demirören yıllardır bana ‘Amca’ der” dedi.

Aksu, seçime siyaset karıştığı yönündeki eleştiriler üzerine ise ”Hiç ilgisi yok. Siyaset ayrı bir kulvar, spor ayrı bir kulvar. Biz hiçbir zaman sporla siyasetin bulaşmasından yana değiliz” diye konuştu.

DEMİRÖREN: ”İKİ EVLADIM YARIŞIYOR”
Murat Aksu’nun rakibi Yıldırım Demirören’in babası Erdoğan Demirören ise iki evladının yarıştığını söyledi.

Demirören, Beşiktaş’ın birlik ve beraberlikle ayakta durmaya ihtiyacı olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

”İnşallah bundan sonra olur. Kim kazanırsa hayırlı olsun. Beşiktaş camiasına düşen görev bundan sonra kim kazanırsa kazansın onun arkasında birlik ve beraberlikle durmasıdır. Beşiktaş’ın büyük idealleri var. Stat gibi, Avrupa gibi idealleri var. Bunu gerçekleştirmek için devamlı bir yönetime ve profesyonelleşmeye ihtiyaç vardır. Ki o da olacak. Aile olarak bize düşen her zaman Beşiktaş’ın yanında olmaktır.”

Bu arada, saat 16.00 itibariyle oy kullanmak için kaydını yaptıran üye sayısının 7 bin 249 olduğu açıklandı.

Öte yandan kulübün eski başkanlarından Serdar Bilgili de oyunu 4 numaralı sandıkta kullandı.

KAPILAR KAPANDI!
Ve kongrede kapılar artık kapatıldı. Şu anda sadece sicil seçmen kartını alan ve salon içinde oyunu kullanmamış seçmenlerin sandık başına gitmesine izin verilecek.
Ayrıca Yıldırım Demirören ve Murat Aksu da oylarını saat 17.00’ye kısa bir süre kala kullandılar.

DEMİRÖREN SALONU TERKETTİ!
Beşiktaş’ta başkan adaylarından Yıldırım Demirören, oyunu kullandıktan sonra tribünde oturan babası ve annesiyle öpüştükten sonra kurmaylarını da yanına alarak salon dışına çıktı.
Murat Aksu ise sandık başına gittikten sonra rakibinin aksine yöneticilerini de alarak tribünlerde oy sayımını takip etmeye koyuldu.
Bu arada Divan Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre 7600 üyenin oy kullanmak için kurullara başvurduğunu açıklandı.

SANDIKLAR AÇILACAK!
Kongrede saat 18.30’da sandıklar açılacak. Toplam 20 sandığın bulunduğu kongrede sandıklar alışılmışın aksine toplu şekilde değil, teker teker açılacak.

SANDIKLAR AÇILIYOR!

1 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 232
Murat Aksu: 154

2 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 249
Murat Aksu: 128

3 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 252
Murat Aksu: 140

4 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 234
Murat Aksu: 156

5 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 224
Murat Aksu: 134

6 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 207
Murat Aksu: 147

7 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 241
Murat Aksu: 113

8 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 210
Murat Aksu: 153

9 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 187
Murat Aksu: 152

10 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 230
Murat Aksu: 133

11 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören:248
Murat Aksu: 103

12 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 229
Murat Aksu: 148

13 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 204
Murat Aksu: 124

14 NOLU SANDIK:

Yıldırım Demirören: 192
Murat Aksu: 168

15 NOLU SANDIK:

Yıldırım Demirören: 225
Murat Aksu: 128

16 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 224
Murat Aksu: 155

17 NOLU SANDIK:

Yıldırım Demirören: 213
Murat Aksu: 148

18 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 245
Murat Aksu: 147

19 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 239
Murat Aksu: 157

20 NOLU SANDIK:
Yıldırım Demirören: 221
Murat Aksu: 149

Sandık sayımının tamamlandığı oylamada Yıldırım Demirören’e toplam 4506 oy çıkarken, Murat Aksu’ya 2837 oy çıktı.

By