Per. Mar 28th, 2024

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe ile Gökhan Ünal konusunda anlaştıklarını söyledi.

Trabzonspor’da bekleneni bir türlü veremeyen Gökhan Ünal, Fenerbahçe’de. Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal konusunda Sarı-lacivertli kulüple anlaştıklarını belirterek, “Fenerbahçe’nin oyuncuyla görüşüp transferi sonuçlandıracak. Biz Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardık” dedi.

Fenerbahçe ile 3 Milyon 200 bin euro artı Burak Yılmaz karşılığında anlaşan Trabzonspor yönetimi Eskişehspor’da kiralık oynayan oyuncu konusunda anlayış bekliyor. Eskişehirspor’un Burak Yılmaz’ı bırakmaması halinde golcü oyuncu sezon sonu Trabzonspor’a gelecek. Bordo-mavili kulübün oyuncusu olacak olan Burak Yılmaz’ı Trabzonspor kadrosuna katmaması halinde ise bir başka takıma transfer edebilecek.
Her iki kulüp de resmen açıkladı…
Öte yandan Trabzonspor’dan ayrılan Gökhan Ünal’ın takım arkadaşlarıyla vedalaştığı belirtildi.

FENERBAHÇE DE AÇIKLADI
Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor’un milli futbolcusu Gökhan Ünal’ı transfer ettiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden, ”Gökhan Ünal Fenerbahçe’de” başlığıyla yapılan açıklamada, ”Trabzonsporlu Gökhan Ünal’ın transferi için oyuncuyla ve kulübüyle prensipte anlaşmaya varılmıştır” denildi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da Fenerbahçe ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, ”Resmi imzalar 1-2 gün içinde atılır” demişti.

By