Per. Mar 28th, 2024

Neill ve Jo’dan sonra Dos Santos’u bitirmeye çalışan Haldun Üstünel’e, sıcak ilişkiler kurduğu M.City’den bomba gibi bir teklif geldi!

Transferde flaş gelişme… Harry Kewell’ın da sakatlanmasıyla Giovani Dos Santos ismine ağırlık veren Galatasaray’da, Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’e çok ilginç bir teklif geldi. Teknik direktör Mancini’nin de gözden çıkarmasıyla Manchester City’den ayrılmayı kafasına koyan Robinho, bizzat City’nin 1 numaralı ismi Khaldoon Al Mubarak tarafından Galatasaray’a önerildi. Kiralık olarak anlaşmak için Brezilya kulübü Santos’la görüşmeler yapan Robinho’nun, daha önce bu kentte ailesine yapılan saldırı nedeniyle ülkesine dönmek istemediği belirtilirken, araya giren Barcelona cephesinde de çarpıcı gelişmeler yaşandı. Xavi ile Puyol’un, teknik direktör Guardiola’ya giderek, “Robinho gelirse takımın havası bozulur” dediği, bu nedenle transferden vazgeçildiği de gelen haberler arasında.

OPSİYON MADDESİ SORUN ÇIKARIRSA
İspanya ve İngiltere kaynaklı bu haberlere ek olarak, Rijkaard’ın, “Avrupa Ligi’nde oynayacak bir golcüye ihtiyacım var” demesi de rotayı Robinho’ya çevirdi. Dos Santos’un kiralık kontratına bonservis opsiyonu konulması konusunda mutabakat sağlanamazsa, Üstünel’in Brezilyalı yıldızla görüşmeler yapacağı öne sürüldü.

By