Per. Mar 28th, 2024

Küçük Kadınlar

Tarih: 2010-01-12 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

Eylül intikam peşinde

Kanal D’nin başrollerini; Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar ve Ahmet Levendoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “Küçük Kadınlar” yine sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Eylül, Hulusi’den intikam almayı tek amaç ediniyor.
Yeliz, Armi ve Cansu tekrar bir aradadır. Eylül’ün de geri dönmesi kızları sevindirir. Fakat Eylül’ün tek bir amacı vardır, o da Hulusi’den intikam almak. Utku tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır. Utku, daha buna sevinemeden Tezer’den bir mesaj alır. Onunla görüşmeye giden Utku altüst olur ve öğrendiklerini ne pahasına olursa olsun Armi ile paylaşmaya karar verir. Yeliz kocasının burnu sürtülünce geleceğinden kendisine emindir ama zaman geçtikçe umudunu yitirmeye başlar. Hulki tarafından kovulan Ömer, Yeliz’den intikam almak için harekete geçer. Hulusi, kızı Eylül ile daha sağlıklı ilişki kurabilmek için çaba sarf eder. Eylül’ün davranışlarından ise bir tek Bade şüphelenir. Tezer’in kürtaj olmadığını fark eden Bilge, evi terk eder. Yaşadıklarından yazdığı kitabı sorumlu tutan Yeliz bütün öfkesini evine geri dönmek isteyen Bilge’den çıkarır. Hulki, Yeliz ile konuşmaya gelir fakat bu beklenen bir konuşma değildir. Esas kızları şok edecek gelişme Bilge cephesinde yaşanır. Kızkardeşlerinin artık Tezer’de kalmadığını öğrenirler.

Künye :

Yapım : D Productions
Dramalar Koordinatörü : Lale Eren
Yapımcı : Elif A. Durmaz
Yönetmen : Hakan Arslan
Senaryo : Deniz Akçay
Oyuncular :Özge Borak (Eylül), Hande Soral (Armağan Gezici), Fulya Zenginer (Yeliz Gezici), Elit İşcan (Bilge Gezici), Selin Ilgar (Cansu Gezici), Ahmet Levendoğlu (Hulusi Deviren), Ali İl (Ali Sezek), Simge Selçuk (Tezer),Burak Sağyaşar (Utku Deviren), Birsen Dürülü (Bade Yenice),Hülya Şen (Şevkiye Cansel), Birkan Sokulu (Ayaz), Vural Buldu (Cengiz Cansel), Mehtap Bayri (Mihrace Bayri), Kevork Türker (Sami Deviren), Ezgi Bakışkan (Fatmagül Özlü),Deniz Kurtoğlu (Nalan Gezici), Burak Tamdoğan ( Mustafa Gezici) Canan Maktal (Derya), Ayça Bingöl (Özgür), Hakan Meriçliler (Şahin), Funda Güray (Ebru), Ebru Helvacıoğlu (Simge)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen