Cum. Nis 12th, 2024

Melekler Korusun

Tarih: 2010-01-29 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun
29 OCAK CUMA / 20.00
Genel İzleyici

49.BÖLÜM
“KÖR KÜTÜK AŞK”
Erkan, Eylül’ün hamile olduğunu öğrenir, ancak bebek tehlikededir. Tedavi için Eylül’ü kliniğe yatırır. Bu sırada Erkan’ı yanında bulamayan Esin, onu Masal’la cezalandırmaya karar verir!
Kehribar, Esin’le yakınlaşması için Mert’e yardım eder. Mert’e umut vermek istemeyen Esin, Mert’e duygularını açıklar. Ancak Mert, Esin’i yine şaşırtır!
Barış’la yüzleşen İpek, Deniz’in de Özgür’ü aldattığından emindir. Şener’den olayların gerçek yüzünü öğrenince, İpek ve Özgür’ün arası açılır. Çünkü Özgür Barış’ı haklı bulur!
Özgür, bomba ihbarını Melek’in yaptığını öğrenir. Herkesten gizli karakola alınan Melek, karakolda Fevzi ile karşılaşır!
Fevzi, borçlarından kurtulmak için bir anlaşma yapar. Beyaz eşyaları iade edecektir. Ancak beyaz eşyaları kendi eliyle hırsızlara verir!
Deniz, Amerika hayalleriyle ilgili bir adım atmak ister. Ancak artık Özgür’ü durduran büyük bir sebep vardır…
Yeni işine başlayan İpek, ilk günden sarhoş olur! Barış, İpek’i zil zurna Melek’e teslim eder! Bu sırada Esin, Eylül’ün hamile olduğunu öğrenir. Ancak aynı dakikalarda Eylül büyük bir trafik kazası geçirir!
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun kırk sekizinci bölümüyle 29 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen