Per. Nis 25th, 2024

Samanyolu

Tarih: 2010-01-26 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

Büyük aşkın önüne yeni engeller çıkıyor!
Zülal, gerçek babasının Ömer olduğunu öğrenecek mi?
Belkıs, Ömer’in kim olduğunu çözecek mi?
Yakınlaşmaya başlayan Namık ve Zülal’e Nejat’ın tepkisi ne olacak?

Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi…
“Samanyolu”
(Yeni Bölüm)
9.Bölüm Özeti: Ömer’in, Feride Hanımların yanındaki eve taşınması, Zülal hariç herkesi tedirgin eder. Evsed ve Feride Hanım hayatlarının giderek daha zorlaşacağının bilincinde, Nejat da olayların kontrolden çıkabileceğinin farkındadır. Teyzesini, Zülal’e gerçekleri açıklaması konusunda ikna etmeye çalışır. Feride Hanım’ın bu konudaki kararı, Nejat’ın gerçekleri saklaması için bir sebep daha olur.
Nejat, Ömer’i ailesinden uzak durması konusunda uyarır, ama Ömer’in sorularının cevabını almadan vazgeçmeye niyeti yoktur. Nejat ile Ömer’i bir arada gören Belkıs’ın şüphelerine bir yenisi eklenir. Belkıs için, Ömer hakkında sürdürdüğü araştırma daha da önem kazanır.
Namık’ın Zülal hakkındaki düşünceleri gün geçtikçe netleşmeye başlar. Namık’la yaşadığı gecenin ardından, Ondan beklediği ilgiyi göremeyen Nükhet’i gerçekleri görmesini sağlayacak, büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir.
Eda ile Nejat arasındaki iş ortaklığının resmen başlaması, Zülal için büyük bir huzursuzluk kaynağı olur. Nejat ile Zülal arasındaki aşk, hatıraların ışığında aydınlanırken, umutsuzluğa kapılan Melek hırçınlaşmaya başlar. Zülal’i görmek için yeni fırsatlar yaratmaya çalışan Namık sonunda amacına ulaşır. Zülal’in Namık’la yemeğe gitmesi, Nejat’ın sabrını taşıran son damla olur. Yaşanan gerginliklerin gölgesinde atılan adımlar, gerçeklere giden yolu aydınlatmaya başlar.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen