Cts. Nis 20th, 2024

Unutulmaz

Tarih: 2010-01-27 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

“Unutulmaz”da bu hafta da heyecan dorukta!..

Melda son kozunu oynamaya kararlı…Harun gerçekleri anlatabilecek mi? Herkesi şaşırtacak ve üzecek hamle nedir?
Feyyaz’ı endişelendiren konu nedir?
Unutulmaz, heyecanı, temposu ve romantik sahneleriyle bu haftaya da damgasını vuracak!
Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla aylardır reytingleri altüst eden, izleyenlerin ilgi odağı olan “Unutulmaz”,
27 Ocak Çarşamba akşamı 22.20’de atv’de.

Unutulmaz (Yeni Bölüm)
29. Bölüm Özeti:
Harun, Eda’ya ayrılık kararının sebebini açıklamak için kararlıdır, bu konuda gerekirse herkesi karşısına almayı da göze almıştır.
Gerçekleri açıklamak için Türkan, Eda ve Tolga’nın karşısına çıkan Harun, bunu yapabilecek mi? Cemil, Harun’a nasıl davranacak ve neler söyleyecek?
Harun’un yapabileceği tek bir şey kalmıştır… Herkesi şaşırtacak ve üzecek bir hamle… Ama bu hamleyi yapmadan önce son bir kez Türkan’ın karşısına çıkacak ve bütün gerçeği öncelikle onun yüzüne haykıracaktır. Bu arada Harun’un ayrılık kararının arkasında annesi Türkan’ın olduğunu anlayan Eda’nın duyguları alt üst olmuştur. Ne yapacağını bilememektedir. Acısını içine gömerek mutsuz hayatına devam etmek mi yoksa yüreğinin sesine kulak vermek mi?
Eda, dertlerini paylaştığı ve zor anlarının güvenilir limanı Hayat’ın yanına gider… Karmaşık duygularla mücadele etmektedir.
Bu arada Feyyaz, büyük bir endişeyle Saadet’in karşısına çıkar. Onu bu kadar endişelendiren konu nedir? Harun’u tamamen kaybedeceğini anlayan Melda ise son kozunu oynamaya karar verir. Bu arada şirketin yönetimini devralan Burak’ın tehlikeli bir planı vardır ve bunu uygulamak için bir an bile beklemek istememektedir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen