Sal. Nis 16th, 2024

Arka Sokaklar
arka sokaklar

Tarih: 2010-02-22 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Ekip’i zorlu görevler bekliyor

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Ekip’i yine birbirinden zorlu görevler bekliyor.
Evlatları arasındaki anlaşmazlığın ölümle sonuçlandığı iki acılı aile arasındaki olaylar bir türlü yatışmaz. Eşi tarafından azmettirilen acılı baba Cemal ve Hanefi arasında hem duygusal, hem de panik dolu anlar yaşanır.
Tunç ve psikoloğu Sevgi arasındaki iletişim gün geçtikçe daha iyiye gitmektedir. Mesut da, oğlu gibi büyük bir değişimin içine girmeye ve bambaşka bir kişiliğe bürünmeye başlar.
Babası tarafından kabul edilmeyen yeni doğmuş bir bebeğin ve annesinin dramı tüm ekibin, başta da Ali’nin içini burkar. Öte yandan, öğretmen şiddetine maruz kalan bir ilkokul öğrencisinin hikayesi de ekibi altüst eder.
Köprüde satış yapma derdinde olan iki arkadaşın ibret dolu yaşamları ve uyuşturucu bağımlısı bir genç kızın, hayatının sonunu hazırlaması da iç burkmaya devam eder.
Nazike evde işleri yine karıştırır Kendini hayırlı işlere adamaya ve para kazanmaya heveslenen Nazike, bir dernekte çalışmaya başlar. Dolandırıcıların eline düşen ve sokakta bulduğu bir çocuğu eve getiren Nazike, Hüsnü’yü çileden çıkarmaya da devam eder.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen