Sal. Nis 23rd, 2024

Kahramanlar

Tarih: 2010-02-01 TV : SHOW TV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

YENİ BÖLÜM
Kahramanlar
9.BÖLÜM
“Siz olsanız, başkasının hayatı için, kendi canınızı hiç düşünmeden tehlikeye atar mıydınız? “Kahramanlar” bunu hep yapıyor.”
Serkan yeni arabasıyla etrafa sükse yapmaktadır. Ayşe’nin kardeşi, Yüksel, iş yerine gelerek ablasına süpriz yapar. Ayşe Yüksel’i arkadaşlarından uzak tutmak ister. Yüksel ise girdiği ortamdan dolayı çok mutludur.
Mete ve Ayşe bir trafik kazasına giderler. Aracın içerisinde vurularak öldürülmüş bir kadın vardır. Kadının kayıp kocasını Mete bulur. Adam kazaya dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Mete olayın izini sürmeye başlar. Kazadan önce arabanın içinde üçüncü biri olduğunu öğrenir. Ölen kadının kocası ise karısını kendisinin vurduğunu iddia etmeye başlar.
Yüksel ehliyet sınavına hazırlanmaktadır. Ayşe bir telsiz çağrısında kardeşinin adının geçtiğini duyar. Ayşe duraksamadan çağrıya gider. Ama öldürülen aynı ad ve soyada sahip başka bir kadındır. Daha bu olayın soruşturması bitmeden Yüksel’in adının geçtiği bir çağrı daha gelir. Ayşe kardeşi için endişelenir. Bütün ekip Yüksel’i korumak için alarma geçer. Yüksel’i korumak için bir araya gelen Yiğit ve Ayşe arasında bir yakınlaşma başlar.
Deniz Ömer’den af diler. Ama Ömer’in kırılan güvenini geri kazanmak o kadar kolay olmayacaktır. Mete’nin Deniz’e söylediği bir yalan, Deniz’in eski bir kararına geri dönmesine neden olur.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen