Cum. Nis 19th, 2024

Papatyam

papatyam

Tarih: 2010-02-23 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

“Papatyam”
“ iki yalnız bir yastıkta”
Yapım MinT / Birol Güven yapımcılığında, yönetmenliğini Bora Tekay’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Aras’ın yazdığı, başrollerini uzun bir süreden sonra ekranlara dönen duayen oyuncu Metin Akpınar ve Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu’nun paylaştığı “Papatyam” yeni bölümü ile bu akşam Star TV’de!
Yaşları ilerlemiş ve aşktan ümidi kesmiş iki insanın bir evlendirme programında karşılaşmasıyla değişen hayatlarının hikâyesi… Televizyonda evlenmek kolay peki ya sonrası? Bu evlilik yalnızlıklarına çare olacak mı yoksa bir yastıkta iki yalnız olmaya devam mı edecekler? Bölüm Özet:
Feride’nin eve getirdiği kanarya gece gündüz ötmeye devam edince Necati çok rahatsız olur. Uykuları kaçan Necati kuşa alkol verince olanlar olur. Kuşun öldüğünü Feride’ye söylemek imkansızdır ve Necati çeşitli yalanlarla durumu idare etmeye çalışır.
Seyfo ise ilkokul arkadaşı olan bir kızla görüşür. Vedat ise çok samimi görüntüler veren çiftin sürekli fotoğrafını çekmektedir. Bu fotoğraflar Seyfo ve Özge’yi ayrılığına neden olacaktır.
Çocuk sahibi olmak isteyen Taylan ise karısını ikna edemeyince taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmaya karar verir fakat taşıyıcı annelik yasalara aykırıdır.
Fulya’nın artan doğum sancıları ikide bir hastaneye koşturmalarına yol açmaktadır. Sonunda ciddi bir sancı yaşayan Fulya sürpriz bir doğum yapar.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen