Sal. Nis 23rd, 2024

Unutulmaz

Tarih: 2010-02-17 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

Tolga’nın üvey kardeşi olduğunu öğrenen Harun ne yapacak? Harun-Eda aşkında tehlike çanları çalmaya başlar…
Aşıklar için bir umut ışığı doğabilecek mi? Harun, aşkı için neyi göze alacak? Melda’nın söyledikleri ve Eda’nın günlüğü Türkan’ı altüst eder…
“Unutulmaz”, heyecanı, temposu ve romantik sahneleriyle bu haftaya da damgasını vuracak!

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla aylardır izleyenlerin ilgi odağı olan “Unutulmaz”, 17 Şubat Çarşamba akşamı 22.20’de atv’de.
Unutulmaz (Yeni Bölüm)
32. Bölüm Özeti: Harun, üvey kardeşinin Tolga olduğunu öğrenir. Şimdi ne yapacak? Babasına verdiği sözü tutacak mı? Yoksa Feyyaz’ı karşısına alma pahasına, Tolga’yı kardeşi olarak kabul etmeyecek mi?
Eda ve Melda da Harun’la Tolga’nın kardeş olduğunu öğrenince çok şaşırırlar. Tıpkı diğerleri gibi… Peki şimdi ne olacak? Herkes bu şok edici gelişmeye rağmen hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam mı edecek?
Saadet, Tolga’yı Feyyaz’ın hatırına kabul etmiş gibi görünse de ona olan nefreti gitgide büyümektedir. Tolga’nın ailelerine girmesine engel olmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Bunu Tolga’ya hissettirdiğinde Tolga’nın tepkisi ne olacaktır?
Bu arada Melda Harun’la tekrar barıştığını, hatta ondan hamile kaldığını annesine söyler. Türkan bu haberle alt üst olur. Ne yapacağını bilemez haldedir. Harun’a olan kini daha da artar.
Türkan, Harun’a olan öfkesini ve nefretini bastırabilmeyi başarabilecek mi? Türkan bu acıyla yaşamayı mı, Harun’la yüzleşmeyi mi seçecek? Yoksa düşündüğü daha tehlikeli bir şeyler mi var? Harun-Eda aşkında tehlike çanları çalmaya başlamıştır bir kere… Aşıklar için yeni bir umut ışığı doğacak mı? Harun aşkı için neyi göze alacak?

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen