Per. Nis 18th, 2024

Adanalı

Tarih: 2010-03-06 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi
adanalı54

Maraz Ali, Nazlı’dan kurtulmanın bir yolunu bulabilecek mi?
“Adanalı” heyecan dolu yeni bölümüyle 6 Mart Cumartesi akşamı atv’de! Sakın kaçırmayın!

ADANALI (Yeni Bölüm)

54. Bölüm Özeti: Adanalı ve ekibi bu sefer uyuşturucu çetesinin peşindedir. Edindikleri bilgilerle, harekete geçerler. Yine kılık değiştirerek elebaşına ulaşmayı amaçlamaktadırlar. Peki bu sefer hangi kılıkta çetenin içine girecekler?
Maraz Ali ve Nazlı, geceyi otelde geçirir. Maraz Ali sabah olur olmaz otelden ayrılmak ister ancak aksilikler peşini bırakmaz. Kar yolları kapamıştır. Yolların açıldığı haberiyle harekete geçen Maraz Ali’yi bu sefer Nazlı’dan gelen bir haber durdurur. Maraz Ali, otelden dolayısıyla Nazlı’dan kurtulmanın bir yolunu bulabilecek mi?
Sofia güzellik yarışmasına katılmaya karar verir. Ancak bu durumu resmi erkek arkadaşı Engin’e ve daha önemlisi babasına yani Adanalı’ya kabul ettirmenin bir yolunu bulması gerekmektedir.

Künye :

Yapım : Kuzey Production
Yapımcı : Ali Gündoğdu, Mehmet Yiğit Alp
Senaryo : Tayfun Güneyer
Yönetmen : Bora Onur
Oyuncular : Oktay Kaynarca (Adanalı Yavuz), Mehmet Akif Alakurt (Maraz Ali), Serenay Sarıkaya (Sofia), Alican Yücesoy (Tilki Timur), Orhan Aydın (Nevzat Müdür), Rüzgar Aksoy (Ferruh), Fırat Albayram (Boncuk Semih), Çağkan Çulha (Engin), Umut Oğuz (Dvd’ci Fikret), Mehmet Çepiç (Komiser Samet), Nilüfer Silsüpür (Derya), Zeynep Koltuk (Maria), Akın Saatçi (Yunan Komiser Alex), Melisa Toros, Volkan Ünal, Demir Karahan, Ebru Şam (Esra), Eda Özerkan (Nazlı).

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen