Cum. Mar 29th, 2024

Akasya Durağı

Tarih: 2010-03-06 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi
akasya

Mafya, Sinan’ın peşinde
Kanal D’nin başrollerinde Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Ayça İnci,
Onur Şan, Suat Sungur ve Nilgün Belgün’ün oynadıkları sevilen dizisi
“Akasya Durağı”nın bu bölümünde; Sinan, mafya elemanlarının düşürdüğü çok değerli bir elması buluyor. Fakat polisten kaçırmak için elması yutmak zorunda kalıyor. Bu arada mafya elemanları da Sinan’ın karnındaki elmasın peşine düşüyor.
Sinan, mafya elemanlarının düşürdüğü çok değerli bir elması bulur. Fakat polisten kaçırmak için elması yutmak zorunda kalır. Bu arada mafya elemanları da Sinan’ın karnındaki elmasın peşine düşmüştür.
Seyit’in annesi Fato Aney, izdivaçta gördüğü Döşü Kıllı Sabri’yi kaçırır. Sabri’ye imam nikahı kıyacaktır. Fakat Sabri’nin yakınları evi basarlar ve çatışma çıkar.
Safiye evinin kullanmadığı odasını bir kadın ve iki kızına kiraya verir. Kadın Safiye’ye kızlarının üniversitede okuduğunu söyler. Fakat evi polis basınca Safiye kadının kendisine yalan söylediğini anlar.
Osman trafik kazası geçirir. Aşırı kan kaybetmiştir. Duraktan kimsenin kan grubu tutmayınca hastanede bulunan bir eşcinsel Osman’a kan verir. Osman bunu öğrenince çok kızar. Ertesi gün Osman’ın hareketlerinde değişiklikler, duraktaki herkesi şaşırtır.
Arif, Can’ın öğretmeni Asuman Hanım’a aşık olur. Can ve kankası Serkan, Arif’e öğretmenlerinden aşk mektubu getirirler. Arif, Asuman öğretmenle aşk yaşadığını sanırken kendisini bir oyunun içinde bulur.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen