Cum. Nis 19th, 2024

Aşk Bir Hayal
ask

Tarih: 2010-03-07 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

ASMİN’İN ÖLÜM KALIM SAVAŞI !
AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)

“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu dolu yeni bölümü ile 07 Mart Pazar akşamı Atv’de!
22. Bölüm: Miran ve Asmin sonu belirsiz bir yolculuğa çıkmışlardır. Asmin endişe içindedir. Asmin’in notuna ulaşan emniyet güçleri yolda arama yapmaya başlarlar. Asmin, bebeği ve Miran sınıra yakın izbe bir köy evindedir. Mardin kan ağlamaktadır. Peyman Ağa, Dildar Ana kızlarından gelecek haberle tetikte beklemektedirler.
Altay ise tüm geçmişi belirsizliklerle dolu bir adam halindedir. Kocasının bu halinden son derece memnun olan Nevin Altay’ın tüm geçmişini kendi istediği biçimde yoğurmaya başlamıştır bile. Gökçe ve Sümer bu adi planı fark ederler. Nevin’i fazla şüphelendirmeden Altay’a ulaşmanın ona doğruları anlatmanın bir yolunu bulmaya çalışırlar.
Altay bir bilmece haline gelen geçmişini çözmeye çalışırken Asmin bir sınır köyünde yaşadıklarının ağırlığıyla iyice güçsüz düşer. Genç kadın çok hastadır. Biran önce sınırın Suriye tarafına geçmeyi isteyen Miran Ağa artık bir karar vermek zorundadır. Ya herşeyi göze alıp Asmin’i bu halde sağ kalamayacağı sınır yolculuğuna sürükleyecek ya da İstanbul’dan Mardin’e sonuna geldiği kaçış yolculuğunda herşeyi göze alıp sevdiği kadının iyileşmesi için elinden geleni yapacaktır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen