Per. Mar 28th, 2024

Cümbür Cemaat
cumbur cemaat2

Tarih: 2010-03-02 TV : STAR TV Saat: 22:00Tür:Yerli Dizi

CÜMBÜR CEMAAT AİLE

“Çocuklar hiçbir zaman büyümezler” sloganıyla yola çıkan Cümbür Cemaat, bir ailenin etrafında gelişen sorunları, olayları ve yaşanan aşkları mizahi bir dille aktarıyor.
Başrollerini deneyimli oyuncu Ahmet Gülhan, “Kurtlar Vadisi”nin “Muro”su olarak tanıdığımız Mustafa Üstündağ, Mahir İpek, Nihal Yalçın, Gülden Avşaroğlu, Gülümser Gülhan, Aşkın Şenol ve “En Son Babalar Duyar” dizisinden hatırladığımız Ali Erkazan’ın oynadığı Cümbür Cemaat Aile yeni bölümüyle her Salı izleyicileriyle buluşuyor.
2.Bölüm Özet
Çocukların dertleri biter mi?
Kenan, eniştesi ve ablasının barışması için oynadıkları oyun ortaya çıkınca evden kovulur. Sarp, Öykü’nün en yakın arkadaşının kardeşi olduğunu öğrenmiştir. İkisi birbirlerinden hoşlanmalarına rağmen aralarında arkadaşlıktan başka bir şey olamayacağına karar verirler. Ayşegül ve Yavuz’un ayrılığının onlara büyü yapılmasından kaynaklandığını düşünen, Şevkat kızını çok ünlü bir medyuma götürmeye karar verir. Sultanhamam’da İsmet baba’yı başka bir süpriz beklemektedir. Tam karşısındaki uzun süredir kiralık dükkân biri tarafından kiralanır.
Ablasının evinin boş olmasından yararlanmak isteyen Kenan bir kız arkadaşını ablasının evine götürür. Evin sahibi Yavuz da karısının yokluğunu değerlendirip zamparalık yapmaya kalkınca, evde bir kovalamaca başlar. Bütün bu kargaşanın üzerine İsmet’in damadı ile Rahime’nin de Kenan ile görüşmek üzere aynı eve gelmesi Cümbür cemaat bir tantananın ortasında bırakır hepsini…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen