Cts. Nis 20th, 2024

Cümbür Cemaat Aile

Tarih: 2010-03-09 TV : STAR TV Saat: 22:30Tür:Yerli Dizi
c.c.3

CÜMBÜR CEMAAT AİLE

“Çocuklar hiçbir zaman büyümezler” sloganıyla yola çıkan Cümbür Cemaat, bir ailenin etrafında gelişen sorunları, olayları ve yaşanan aşkları mizahi bir dille aktarıyor.
Başrollerini deneyimli oyuncu Ahmet Gülhan, “Kurtlar Vadisi”nin “Muro”su olarak tanıdığımız Mustafa Üstündağ, Mahir İpek, Nihal Yalçın, Gülden Avşaroğlu, Gülümser Gülhan, Aşkın Şenol ve “En Son Babalar Duyar” dizisinden hatırladığımız Ali Erkazan’ın oynadığı Cümbür Cemaat Aile yeni bölümüyle her Salı izleyicileriyle buluşuyor.
3.Bölüm Özet
İsmet baba’nın eski ortağı ve can düşmanı Fikri, İsmet babanın dükkânının tam karşısına sırf onu iflas ettirmek için oğlu Sarp’a yeni bir kumaşçı açmıştır. Fikri, İsmet’in canını sıkabilecek hiç bir fırsatı kaçırmaya niyetli değildir. Kira kontratının sonuna gelen İsmet’i bir sürpriz beklemektedir. Yavuz karısı ile barışmak için ne yaptıysa fayda etmemiştir ve Ayşegül’ü geri dönmeye ikna etmek için çakma bir intihar tezgâhlar ama bu sahte intihar Yavuz’un başına büyük işler açacaktır. Kenan ise Sarp sayesinde hayatının fırsatını yakalamış ve Sinan Çetin’e ulaşmanın bir yolunu bulmuştur.
Cümbür Cemaat yine sıcacık, komik ve heyecan dolu bir bölümle karşınızda olacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen