Sal. Nis 16th, 2024

Fenerbahçe Antalyaspor Maçı
mac

Tarih: 2010-03-07 TV : LIG TV Saat: 19:00Tür:Canlı Yayın

Fenerbahçe Antalyaspor Maçı Canlı Yayın Lig tv ekranlarında.
Fenerbahçe Antalyaspor Maçı Canlı Yayın Lig tv ekranlarında. Saat 19:00 da başlayacak olan Fenerbahçe Antalyaspor Maçı Digitürk Lig tv den izlenebilecek
2010 yılına iyi başlamasına rağmen son 7 resmi maçını kazanamayan Fenerbahçe, Antalyaspor’u mağlup ederek, yeniden çıkışa geçmek istiyor.Fenerbahçe Antalyaspor Maçı izle.
Turkcell Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 10 puan kaybeden Fenerbahçe, 24. hafta mücadelesinde, hükmen kazandığı Ankaraspor maçından sonra 5 haftadır galibiyet hasreti çeken Antalyaspor’u konuk ediyor.Fenerbahçe Antalyaspor Maçını izle.

Liderliği ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırdıktan sonra ligin flaş takımı Bursaspor’a da geçilen sarı-lacivertli takım, 45 puanla 3. sırada bulunuyor. Mehmet Özdilek yönetimindeki Antalyaspor ise 30 puanla 11. sırada yer alıyor.Antalyaspor Fenerbahçe Maçı izle

Fenerbahçe’de sezonu kapatan Uğur Boral, sağ ayak bileğinde ödem bulunan Gökhan Gönül ve kırmızı kart cezalısı Alex, önemli maçta takımlarını yalnız bırakacak. Antalyaspor Fenerbahçe izle.Takımla çalışmalara yeni başlayan Ali Bilgin ve omuzundaki sakatlık nedeniyle Almanya’da kontrolden geçen Özer’in de Antalyaspor’a karşı oynasının zor olduğu belirtildi.
Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetecek.
Fenerbahçe Antalyaspor Maçı Canlı Yayın Lig tv

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen