Çar. Nis 17th, 2024

Haneler
haneler

Tarih: 2010-03-01 TV : KANAL D Saat: 23:00Tür:Eğlence

Haneler yine kahkaha dolu

Çapkın emlâkçı Kudret, müşterisi bale hocasını tavlamak için öyle bir yalan söylüyor ki, hem başı derde giriyor, hem de eşine yine fena yakalanıyor.
Kanal D’nin, senaryosunu Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı, Sevda Fırat Ak ve Yaşar Arak’ın yazdıkları, yönetmenliğini Elif A. Durmaz’ın yaptığı, başrollerini Serdar Orçin, Fırat Doğruloğlu, Kamil Güler, Asuman Dabak, Özlem Türkad, Çağlar Çorumlu, Gülden Güney, Mahir İpek, Buket Yanmaz Kubilay,
Alper Düzen, Boncuk Yılmaz, Serhan Ernak, Barış Başar ve Onur Özcan’ın paylaştıkları, Ferhan Şensoy’un aynı ismi taşıyan ünlü eserinden uyarlanan “Haneler”in en son yayınlanan bölümü bu gece yeniden ekrana geliyor.
Yaban, Mümtaz’ı adalete teslim eder. Sonunda, Mümtaz’dan kurtulan Yaban ile Pınar, hasretini çektikleri orman yaşamına geri dönerler. Kendilerine ormanda ev yapıp, mutlu mesut yaşamayı ümit ederlerken kader ağlarını bir kez daha örer. Emlakçı Kudret, dükkanına, bale kursu açmak için stüdyo kiralamaya gelen bale hocasına kur yapar. Üstelik eskiden balet olduğunu da iddia eder ve zor duruma düşer. Aynı anda da karısı baskına gelir ve ortalık karışır. Dırdırhane’de ise dırdırcı Raziye, grev yapan işçilerin arasına karışır. Çenesi hiç durmadığı için sonunda grev yapan erkek işçilerle kadın işçiler birbirine girer. Kaynanalı Bir Hane’de ise, dizüstü bilgisayar yüzünde olay çıkar. Kaynana göz koyduğu torununun bilgisayarını hile ile elde etmeyi başarır.
Her Haberde Bir Hane adlı yeni skeçte ise, Edirne’ye fırtına ve sel haberi için gönderilen talihsiz muhabir Seyfi’nin başına gelmedik kalmaz.
Ayrıca, Stres Hane ve Pişkin Bir Hane’de bu bölümün en komik skeçlerinden. Sakın kaçırmayın!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen