Çar. Nis 24th, 2024

Haneler

Tarih: 2010-03-10 TV : KANAL D Saat: 23:00Tür:Eğlence

Haneler yine kahkaha dolu
haneler
“Haneler”in bu bölümüne Zerrin Sümer konuk oldu.
Kanal D’nin, senaryosunu Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı, Sevda Fırat Ak ve Yaşar Arak’ın yazdıkları, yönetmenliğini Elif A. Durmaz’ın yaptığı, başrollerini Serdar Orçin, Fırat Doğruloğlu, Kamil Güler, Asuman Dabak, Özlem Türkad, Çağlar Çorumlu, Gülden Güney, Mahir İpek, Buket Yanmaz Kubilay,
Alper Düzen, Boncuk Yılmaz, Serhan Ernak, Barış Başar ve Onur Özcan’ın paylaştıkları, Ferhan Şensoy’un aynı ismi taşıyan ünlü eserinden uyarlanan “Haneler”, en son yayınlanan bölümü bu gece yeniden ekrana geliyor.
Yaban ile Pınar’ın yaşadıkları ormana golf sahası yapmak isteyen zengin iş adamı, iki aşığı kaçırtır. Yaban ve Pınar’ı tutsak alan iş adamının onlar için çok hain planları vardır.
Zerrin Sümer’in konuk oyuncu olarak rol aldığı “Dizi Çekilen Bir Hane” skecinde ise, çocuklarını oyuncu yapmak için deneme çekimlerine götüren ve çocuktan daha hırslı olan babaanne ile annenin çekişmesi ekrana geliyor.
İki Kafadar’da ise, para karşılığı bir ilacın yan etkilerini deneyen iki kafadar hafızalarını kaybeder ve ikramiye çıkan sayısal loto biletlerinin yerini hatırlayamazlar.
Hasta Antrenör skecinde ise, hasta yatağında takımının maçını izleyen antrenör, yattığı yerden maçı yönetmeye çalışınca ortalık karışıyor.
Emlakçı, Yazıhane ve Sarışınlar’da bu bölümün en komik skeçlerinden. Sakın kaçırmayın!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen