Cum. Mar 29th, 2024

Haneler izle, Haneler online izle, Haneler canlı izle

Haneler
haneler

Tarih: 2010-03-18 TV : KANAL D Saat: 23:00Tür:Eğlence

Haneler yine kahkaha dolu

Kanal D’nin, senaryosunu Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı, Sevda Fırat Ak ve Yaşar Arak’ın yazdıkları, yönetmenliğini Elif A. Durmaz’ın yaptığı, başrollerini Serdar Orçin, Fırat Doğruloğlu, Kamil Güler, Asuman Dabak, Özlem Türkad, Çağlar Çorumlu, Gülden Güney, Mahir İpek, Buket Yanmaz Kubilay,
Alper Düzen, Boncuk Yılmaz, Serhan Ernak, Barış Başar ve Onur Özcan’ın paylaştıkları, Ferhan Şensoy’un aynı ismi taşıyan ünlü eserinden uyarlanan “Haneler”in en son yayınlanan bölümü bu gece yeniden ekrana geliyor.
Yılanoğlu, kaçırdığı Yaban ile Pınar’ı klonlamayı başarır ve onlara, dünyayı savaşa sürüklemek için görev verir. Gerçek Yaban ve Pınar da sahtelerinden dünyayı kurtarmak için harekete geçerler.
Emlakçı Kudret, çapkınlık için facebook’a girer. Oradan beğendiği bir ilkokul arkadaşını bulur ve ona yazmaya başlar. Kadın da yazışmalara cevap verir ve randevulaşırlar. Ancak buluşma Kudret için sürprizlerle doludur.
Korsan DVD’li Bir Hane ise, korsan film satıcısının ilginç ve yeni maceraları ile devam ediyor.
Çöpçatan Bir Hane’de de çekingen bir kadına evlenmesi için koca adayı bulunur ama maalesef adam sapık çıkar.
Ayrıca, Sanat Yapılan Bir Hane, Teknolojik Bir Hane, Tadı Kaçan Bir Hane, Pişkin Bir Hane, Şakacı Bir Hane de bu bölümün en komik skeçlerinden. Sakın kaçırmayın!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen