Çar. Nis 24th, 2024

Kahramanlar

Tarih: 2010-03-08 TV : SHOW TV Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi
kahramanlar

YENİ BÖLÜM
Kahramanlar
10. BÖLÜM
“Siz olsanız, başkasının hayatı için, kendi canınızı hiç düşünmeden tehlikeye atar mıydınız? “Kahramanlar” bunu hep yapıyor.”
Yiğit ve Ayşe arabaya yerleştirilen bombanın tehdidi altındadır. Serkan’ın yardım çağrısı, onların ölümden son anda kurtulmasını sağlar. Yiğit kendine yönelen tehdidin Ayşe’ye yansımış olmasından rahatsız olur. Ayşe’nin kararlı tavrı, ikilinin birbirinden uzaklaşmasına engel olur.
Deniz, Ömer’in evlilik teklifini geç de olsa kabul eder. Bunu öğrenen Mete’nin canı, duruma çok sıkılmıştır. Mete sinirini gizlemekte zorlanır. Öfkesini Ömer’e yansıtır.
Bir berber dükkanında işlenen cinayetler, yeraltı dünyası ile bağlantılı çıkar. Çete kendi içinde yaşanacak bir hesaplaşmada çok kan akmasından korkar. Polisten yardım ister. Yiğit bu teklife mesafeli yaklaşır. Ama Yavuz, bunu çeteyi çökertmek için iyi bir fırsat olarak görür.
Deniz’in hastalanması üzerine Onur’a Mete bakar. Mete’nin oğluna gösterdiği yakın ilgi, Onur’un Ömer’e karşı tepki duymaya başlamasına neden olur. Mete’nin Onur’la daha çok vakit geçirmek istemesi Deniz’in gözünü korkutur. Onur babasıyla birlikte olmak için kendi başına yola çıkar.
Yiğit’i takip eden tehlike sinsi bir plan içindedir. Ayşe Yiğit’in peşindeki adamlara dair bir ipucuna ulaşır. Ayşe’nin takibi başının belaya girmesine neden olur. Yiğit ise süpriz bir suçlamaya maruz kalır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen