Cum. Nis 19th, 2024

Kahramanlar

Tarih: 2010-03-15 TV : SHOW TV Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi
kahramanlar

YENİ BÖLÜM
Kahramanlar

11. BÖLÜM
“Siz olsanız, başkasının hayatı için, kendi canınızı hiç düşünmeden tehlikeye atar mıydınız? “Kahramanlar” bunu hep yapıyor.”
Yiğit’in tutuklanması bütün ekipte şok etkisi yapar. Yavuz Yiğit’in hapse girmesi halinde, bir tuzakla karşılaşmasından korkar. Komiser arkadaşıyla, durumu bir daha gözden geçirmesi için konuşur. Bu esnada merkeze Ayşe’nin kaçırıldığı haberi gelir. Yiğit Ayşe’nin başı dertteyken, hapiste olma fikrine dayanamaz. Serkan Yiğit’in durumunu fark eder. Yardım etmeye karar verir. Yiğit, Ayşe uğruna polisten kaçmayı göze alır. Yiğit Ayşe’ye zamanında yetişebilecek midir?
Onur Mete’nin yanına gitmek için evden kaçmıştır. Kendisini babasının arkadaşı olarak tanıtan bir adama kanar. Mete, Deniz ve Ömer’in tüm arama çabaları etkisiz kalır. Onur sonunda yanındaki adamın tehlikeli biri olduğunun farkına varır. Bulunduğu evden kaçmak ister. Ama adamdan kurtulmak o kadar kolay olmayacaktır. Ömer ve Mete, Onur’u bulmak için aralarındaki düşmanlığa son verebilecek midir?
Yavuz’un arabası ufak bir kazaya kurban olur. Diğerlerinin aksine Yavuz bunu çok önemli iş olarak görür. Serkan bu davayla uğraşmaktan dolayı mutsuz olur. Ama olayın üstüne gidildikçe, gerçekler bir çorap söküğü gibi ortaya çıkmaya başlar.
Deniz yaşananlardan sonra Onur’u mutlu etmek için, Mete ve Ömer’in birlikte vakit geçirmesini sağlamaya çalışır. Ama ikili Onur’u unutup aralarında iddialaşmaya başlar. Bunu gören Deniz sinirlerine hakim olamaz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen