Çar. Nis 24th, 2024

Müfide İlhan Mahallesi Akdeniz Caddesi’nde 29 Mart’ta meydana gelen kazada, Ahmet Şimşek İlköğretim Okulu 2′nci sınıf öğrencisi Güngör’e, okul çıkışı evine giderken yolun karşısına geçtiği sırada plakası ve sürücünün kimliği henüz belirlenemeyen bir otomobil çarptı.

 50 metre sürüklenip ağır yaralanan Güngör yerde ölümle pençeleşirken, sürücü olay yerinden kaçtı. çevreden yetişenlerin Mersin Devlet Hastanesi’ne götürdüğü kız öğrenci, kazadan 2 gün sonra yaşamını yitirdi.

Gizem’in ölümü okuldaki arkadaşlarını yasa boğdu. Sınıf arkadaşları ve öğretmeni sırasını çiçeklerle donattı, tahtaya ‘Gizem seni çok özlüyoruz’, kapıya da ‘Gizem seni unutmayacağız’ yazıldı. Gizem, memleketi Gaziantep’in İslahiye İlçesi’nde toprağa verilirken, ona çarpıp kaçan sürücü aranıyor. Kazayı görenlerin plakasını alamadığı Hyundai marka gri renkli ön farı kırık otomobilin saptanması için bölgedeki Mobese kameraları da inceleniyor.

Mahalle Muhtarı Mehmet Kestel, aynı yerde sık kazalar meydana geldiğini, bu nedenle kasis yapılıp, Mobese kamerası konulması için imza kampanyası başlattı. Kestel, Gizem’in ölümüne neden olup kaçan sürücüye seslenerek, “Senin de çocuğun yok mu? Nasıl bir vicdana sahipsin ki küçücük kızı yerde yaralı durumda bırakıp kaçtın? Bir an önce teslim ol. Senin evladın, veya bir yakının da böyle bir kaza geçirse sen ne yaparsın? Vicdanının sesini dinle, gidip adalete teslim ol” dedi.

Kaynak:(İnternet Haber)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen