Per. Mar 28th, 2024

 

Gelin kendinizi Ortaçağa ait olan fantaziye teslim edin, en büyük multiplayer online role-oyun (MMORPG) ve dünyanın en heyecanlı, kalp atışlarını hızlandıran PvP özellikleri.Tüm dünyada 10 milyon kişiden fazla insan bu oyunu oynamaktadır, Knigt Online dünyadaki en büyük MMO topluluğunu temsil etmektedir.

Bir hesabı açtıktan sonra, her oyuncu insan veya savaşcı olmayı seçiyor, her ülkedende istediğiniz karekteri seçebilirsiniz, örnek olarak barbar, savaşçı, papaz, hilekar veya yırtıcı. Başarılı oyuncu pek çok gücü eline alarak ülkesini zafere ulaştırandır. Savaşların sonunda her karekteri Knight Online dünyasının kahramanı olabilir. Kraldan takdir belgesi ve ödülünüde alabilirler, kendi kalelerinin hakimi olabilirler, hatta şehiri yönetebilirler.

Knight Online’da tecrübelerini artırmak için(yani daha yüksek bahisler, oyuncuların yeteneklerini artırmak, özel silahlara ulaşmak, ve pek çok yararlardan faydalanmak) için Knight Premium paketlerini satın almalısınız.

Knight Premium paketleri Bronz Premium, Silver Premium ve Gold Premium olarak üçe ayrılır bu paketler oyunda çeşitli avantajlar sağlar, öldükten sonra daha düşük XP kaybı, eşya tamirlerinde %50 indirim, güvenliğinizi garantiye alan item sealing (eşya kilitleme) gibi bazı kolaylıklar ve ürünler sunar. Knight Online Premium paket seçenekleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Knight Online Bronze Premium
Knight Online Gold Premium
Knight Cash 800
Knight Cash 1600

Bu ürünleri kredi kartınız olmadan satın almak istiyorsanız

http://www.knightonlinepremium.net/ adresini ziyaret ediniz.

Knightonlinepremium.net, Türkiye’nin Knight Online Premium sanal marketidir.

 

Download için tıklayın.
Eğer link kırık çıkarsa, lütfen bize bildiriniz

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen