Per. Nis 18th, 2024

“Mutfakta Ben Varım!”

 


Hanımlar pişiriyor, ekranların en lezzetli programı Star TV’de başlıyor! Türkiye’nin dört bir yanından gelen ev hanımlarının, en iddialı yemek tariflerini ve aşçılık becerilerini yarıştıracakları Mutfakta Ben Varım, 12 Nisan Pazartesi günü Star ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Star TV ekranlarında yepyeni bir lezzet yolculuğu başlıyor. Ekranların sevilen oyuncusu Aylin Kabasakal ve Türk Aşçı Milli Takımı Üyesi Esat Özata’nın sunumuyla ekrana gelecek olan Mutfakta Ben Varım, Türkiye’nin dört bir yanındaki ev hanımlarının lezzet sırlarını gün ışığına çıkaracak. Hafta içi her gün ekrana gelecek olan Mutfakta Ben Varıma katılan hanımlar en iddialı tarifleriyle aşçılık becerilerini sergiliyor, en iyi yemeği ise Aşçı Esat Özata belirliyor.

Sinevizyon imzası taşıyan Mutfakta Ben Varımın her bölümünde mutfakta iki kişi olacak. Birinci ve ikinci etapta, katılımcılar birbirlerinin tariflerini yapacak. Üçüncü ve son etapta ise Aşçı Esat Özata’nın verdiği sürpriz tarifi her iki yarışmacı da yapacak. Şefin Yemeği diye adlandırılan bu bölümün kazananını, ünlü aşçı kendisi seçecek. Kazananı ise küçük ev aletleri bekliyor olacak.

Benim diyen aşçıya taş çıkartırım diyen herkese kapılarını açan Mutfakta Ben Varıma katılmak için;

Hemen başvurun!

Mutfakta Ben Varım! çok yakında Star’da Sakın kaçırmayın

< iframe width='640px' height='397px' frameborder='0' src='http://www.startv.com.tr/Embed/Program.aspx?id=2032&movie_target=' />

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen