Per. Nis 25th, 2024

 

Winrar 3.9 dünyaca popüler olan bir arşivleme yazılımıdır. Temel özellikleri dosyaları sıkıştırıp, arşivleyip, sıkıştırılmış dosyaları açıp bilgisayara aktarmaktır. Bunun yanı sıra kendi kendini açıp içeriğini bilgisayara aktarabilen SFX arşivleri oluşturabilir ve hasarlı arşivleri onarabilir.
WinRAR %100 uyumlu ZİP arşivleri oluşturabilir. Yeni kullanıcı ya da profesyonel olmanız fark etmez; kısa zamanda bu yazılımın mantığını çözeceksiniz ve kolayca kullanabileceksiniz.

Sadece WinRAR’da bulunan bir özellik: Henüz bir dosyayı sıkıştırmadan, sıkıştırılmış halinin boyutunu tahmin edebiliyor. Bu özellikle bir diskete atacağınız dosyalarda faydalı olabilir.

Bu sürümü ilk defa WinZip ile sıkıştırılmış arşivleri açabiliyor.
Arşiv isimleri için artık unicode desteği bulunuyor. Bu sayede yabancı dildeki karakterleri isimde kullanmanız mümkün.

Arşiv dosyaları içinde arama yapabilir ve belirli metin dosyalarını aratabilirsiniz.

WinRAR’ın desteklediği formatlar:
RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z ve Z.

Çeşitli multimedya dosyalarını sıkıştırabilir, uzun dosya ismi kullanabilir, dosya orijinalliği ve güvenirliğini tespit edebilir ve gömülü dosyaları yorumlayabilirsiniz.
Bunun yanı sıra 128 bit şifreleme imkânınız var. Hata günlüğü oluşturabilirsiniz ve birkaç arşivin parametresini aynı anda değiştirebilirsiniz. Değiştirilebilir temalar sayesinde WinRAR yazılımınızı kişiselleştirebilirsiniz.

Özet: Sıkıştırma ve arşivleme yazılımları arasında WinRAR gün geçtikçe daha çok kullanıcı tarafından kullanılmaya başlıyor. Geliştirilmiş özellikleri, yüksek güvenirliği ve kolay kullanımı bu yazılımı çok iyi bir tercih haline getiriyor.

 

Download için tıklayın.
Eğer link kırık çıkarsa, lütfen bize bildiriniz

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen