Per. Nis 18th, 2024

Arka Sokaklar

Tarih: 2010-05-24 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Pelin’i kim öldürdü?
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Ekip, önce tecavüze uğrayan, sonra da öldürülen Pelin adlı genç kızın katilini arıyor.
Bir işadamının kaçırılması sırasında şoförü de vurularak öldürülür. Ekip, yürüttüğü soruşturmada işadamının girmeyi planladığı bir ihale olduğunu öğrenir. Ölen şoförün aile fertlerinden biri olan Nuri ise, şüpheli tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeker.
Hüsnü herkesten gizli, taksi şoförlüğüne devam etmektedir. Aracında karşılaştığı her olaya müdahale etmeden duramasa da, son müşterisi ünlü bir fizikçi çıkınca şans yine yüzüne güler.
Ortadan kaybolan Pelin’in cesedi, bir kanalizasyon çalışması için açılan rögarda bulunur. Otopsi sonunda tecavüz izlerinin de bulunduğu olayda, yol işçileri sorgu altına alınır. Tüm Ekip katilin peşindeyken herkesi şaşkınlığa uğratacak bir olay gerçekleşir.

Reklamı Geçmeniz için üst sağ köşede “X” tıklayınız! iyi Seyirler!
Büyük ekran izleyin

Künye :

Yapımcı : Erler Film – Türker İnanoğlu
Yönetmen : Orhan Oğuz
Senaryo : Ahmet Yurdakul
Oyuncular : Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü),
Çağla Kubat (Komiser Elif), İlker İnanoğlu (Başkomiser Engin), Berk Oktay (Komiser Sinan), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin), Figen Evren (Suat), Filiz Taçbaş (Ayla), Furkan Göksel (Metin), Onur Bay (Tekin), Yüsra Geyik (Zeliha)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen