Per. Nis 18th, 2024
06:30   Kahvaltı Haberleri
09:00   Tatlı Sert
12:50   Her Şey Bambaşka
14:40   Esra Erol’da Evlen Benimle
18:30   Ana Haber
20:00   Aşk ve Ceza
22:50   Kapalıçarşı
01:00   Ölüm Noktası
 
12:50 Her Şey Bambaşka
‘Defne Her Şey Bambaşka’ hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Programın bugünkü konukları; Nilgün Belgün, Suzan Kardeş, diyetisyen Selahattin Dönmez ve Türkiye şampiyonu engelli sporcu Ebru Başar… atv 12.50
 
20:00 Aşk ve Ceza
ATV 20.00

Savaş’ın iki aileyi birbiriyle tanıştırma girişimi kurşunlu saldırıyla son bulur. Şok etkisi yaratan evin taratılması olayı hakkında herkesin kafası karışır. Olayla ilgili olarak Pala Dayı, Çiçek’in babası Ahmet Moran’ı suçlar. İftiraya uğradığını iddia eden Ahmet, Şahnur’u tehdit eder. Bodrum’a dönme kararı alan anne Leyla, Yasemin’in Savaş’la görüşmesini yasaklar. Nazan ve Bora’nın aşk kaçamağı ise fiyaskoyla sonuçlanır.

 
22:50 Kapalıçarşı
‘Kapalıçarşı’nın bu bölümünde Engin Altan Düzyatan’ın oynadığı Fırat, Motocross yarışlarına katılıyor. Genç adam, Elif’in bebeğini almak için avukat tutmaları gerekince, parayı bu yarıştan elde etmeye çalışıyor.

ÇEKİM 12 SAAT SÜRDÜ
Dizinin bu sahneleri tam 12 saatte Balıkesir Susurluk’ta çekildi. Türkiye Motor Sporları Federasyonu’ndan destek alınan çekimlerde gerçek Motocross yarışçıları da yer aldı. Düzyatan bazı sahnelerde dublör kullandı. Normalde de motosiklet kullandığını belirten Engin Altan Düzyatan, yarışlarda eğlenceli dakikalar yaşadı.

 

 

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen