Per. Nis 25th, 2024
Çok Güzel Hareketler Bunlar
Tarih: 2010-05-25 TV : KANAL D Saat: 23:15Tür:Eğlence

BOĞAÇ KAYBOLACAK!  İKİ ISSIZ ADAM,  ADADA MAHSUR KALACAK!
Kanal D’nin izlenme rekorları kıran mizah programı BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar”ın en son yayınlanan bölümü bu gece yeniden ekrana geliyor!
Geçirdikleri kaza sonucu ıssız bir adada mahsur kalan iki adam, adada mahsur kalışlarının 5. yılını kutlarken bir gemi batar. Yüzerek karaya çıkan bir kadın, adadaki hayatı elbette çok değiştirecektir!
Yan masalardan telefon istemek üzere iddiaya giren Ersin, uyanıklık yaparken, birden baltayı taşa vurur! Bu sefer bakalım kendisini nasıl kurtaracak?
Kızının erkek arkadaşını sorguya çekmek isteyen baba doktor olunca, tıbbın imkanları devreye girer. Aile ile tanışma yemeğinde, tabağına karıştırılan ilaçtan habersiz genç, maalesef sorulan sorulara çok masum cevaplar veremeyecektir!
Ve aşkın yaşı yoktur… İkinci Bahar isimli skeçte, oğluyla sevgilisini tanıştırmaya çalışan bir annenin sıkıntısı gelecek ekrana.
Boğaç ve arkadaşları da piknikteler… Sınıf pikniği tüm eğlencesi ile sahneye taşınırken, Boğaç’ın kaybolması paniğe yol açacak. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kahkaha dolu bu bölümünü kaçırmayın!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen