Per. Nis 18th, 2024

Ezel

ezel26

Tarih: 2010-05-03 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Ezel, BAHAR’A ULAŞMAK İÇİN ALİ ENGELİNİ NASIL AŞACAK?
“Ezel”
(Yeni Bölüm)
12. Bölüm Özeti:Ezel’in bu kez yaşadıkları, ne geri alınabilir, ne de bir oyunla telafi edilebilir.
Bahar, Ezel’i Eyşan’la gördü bir kez. Ezel, Bahar’ı üzdüğü için pişmanlık içinde kıvranmaktadır. Üstelik Bahar’a yaklaşmak hiç kolay değildir. Çünkü önünde bu kez çok kararlı bir engel vardır: Ali. Ve Ezel bilir ki, bu engeli aşmanın tek bir yolu vardır.
Ezel’in bilmediği şey ise, Cengiz’in içeride çevirdiği dolaplardır. Öğrendikleri üzerine hemen harekete geçen Cengiz’in de bir planı vardır artık. Ancak hapishane hayatı sandığı kadar tekdüze değildir. Aradığı cevapları hiç beklemediği bir yerden alan Cengiz, başına gelecek sürprizlerden de habersizdir

Fragman :

Fragman

Künye :

Yapım : AY Yapım / Kerem Çatay
Yönetmen : Uluç Bayraktar
Senaryo : Kerem Deren, Pınar Bulut
Müzik : Toygar Işıklı
Oyuncular : Kenan İmirzalıoğlu (Ezel Bayraktar), Cansu Dere (Eyşan Atay), Yiğit Özşener (Cengiz Atay), Barış Falay (Ali Kırgız), Sedef Avcı (Bahar Tezcan), Tuncel Kurtiz (Ramiz Karaeski), Salih Kalyon (Serdar Tezcan), Barış Serma (Can Atay), Bayazıt Gülercan (Mümtaz Uçar ), İpek Bilgin (Meliha Uçar ), Kemal Uçar (Mert Uçar), Sarp Akkaya (Tevfik Zaim), Güray Kip (Kamil Çalıca), Bade İşçil (Şebnem Sertuna), Bengü Benian (Nükhet Özbağ), Berivan Dural (Aylin Çevik)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen