Cts. Nis 20th, 2024

Günlük Burç Yorumları 18 Mayıs 2010

Sevgili Koç,

Sosyal güdüleriniz kesin, ilişkiler maddi ya da manevi iyi sonuçlar getirebilirler. Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız. Bu kişi karşı cinsten ise dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Ve bir de daha anlayışlı olun. Şayet düşündüğünüz bir kimse varsa ona dikkat etmelisiniz. Bugün aradığınız fırsat çıkabilir. İnsanlardan hemen etkilenebiliyorsunuz..

Sevgili Boğa,

Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının. Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün. Pratik ve idealistsiniz, bazılarınız öncelikle iş konusunda bağımsızlık isteyeceksiniz. Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir. Karşı cinsten biri size yaklaşmak istiyor fakat fazla cesareti yok.


Sevgili İkizler,

Adım adım gelişen davranışlar sizi daha emin sonuçlara götürür. Bu ara kova insanlarından kaçının. Merkür’ün dengesizliği sizde iletişim kaosu yaratabilir ve sonuçta telefon müptelası olabilirsiniz. Sinirlenmeye ve öfkelenmeye açıksınız ama soğukkanlı olursanız kaynak yaratmada ve organizasyonda başarılı olabilirsiniz. Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz.


Sevgili Yengeç,

Fiziksel enerjiniz o kadar yoğun ki, duygusal olarak kendinizi kontrol etmenizde yararlar görüyorum. Aile ve ev içi faaliyetler için fiziksel enerjinizi kullanın. Kıskançsınız ve özellikle bir dostunuzu farkında olmadan kıskanıyorsunuz. Çevrede sizin hata yapmanızı gört gözle bekleyenler var ve bunun için ellerinden geleni yapıyorlar fakat siz mutlu gelişmelere açık bir gündesiniz.

Sevgili Aslan,

Bugün daha etkinsiniz. İş ve aşk hayatlarında reddedilmeyi kolay kabullenmediğiniz için kendi kendinizi yiyorsunuz. Sinirsel enerjinize gem vurun hatta sinirlerinizi yıkayın, nasıl mı? Kolay, açık hava ve de sık sık su meditasyonu.. Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün. İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir

Sevgili Başak,

Bonkörsünüz ve bunu kanıtlamayı bu ara seviyorsunuz. Detaylardan kaçının ve boğulmayın. Bir diğer eksiğiniz motivasyon konusunda; Teşvik ederken kolaylıkla teşvik ediliyorsunuz ve bu da çelişkilere neden oluyor. Şayet siz bir erkekseniz birisinin gönlünü Aynı fikirleri paylaşan kişilerle beraber olma isteğiniz yoğunluk kazanacak.

Sevgili Terazi

Değişken davranışlar ve alışkanlıklar içerisindesiniz. Daha çabuk ve kararlı hareket edin. Her geçen gün sizin için daha fazla kayba sebep olabilir. Bu yüzden her konuda, gereken teşebbüslere zaman kaybetmeden başlayacağınız bir gün. Herşeye hazır olmalısınız. Büyük bir terslik yok fakat ufak tefek sıkıntılar sizi bunaltabilir.

Sevgili Akrep,

Evet, tezcanlısınız ama bu ara uykusuzluk çekiyorsunuz. Fiziksel enerjiniz artınca da duygusal istekler harekete geçiyor. Bunlar biraz yorucu. Çabalarınız yoğun ve tek bir amaca yönelik olmalı. Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlü. Bunu saklı tutmayıp, tartışmaya açmalısınız. Oldukça ümitli olduğunuz bazı şeyler hakkında olumsuz haberler gelebilir.

Sevgili Yay

Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın. Çalışmalarınızdan elle tutulan sonuçlar ve ödüller bekliyorsunuz ama acele etmeyin. Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir. Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir. Ciddiye almayı aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birden bire değerli hale gelebilir.

Sevgili Oğlak,

Zihniniz değişken ve mekanik eğer ilgileriniz yazı yazmaya, öğretmeğe, sağlığa, dekorasyon ya da modaya yönelik ise hata yapabilirsiniz ama üzülmeyin sezgileriniz işler pahalıya malolmadan sizi uyarabilir. Ayrıca zamanlama sorunlarını kaldırın. Bir yolculuğunuz veya sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey dostlarınızla aranızı açabilir

Sevgili Kova,

Düşünce ve davranışlarınızda ani ve kesin değişiklikler yapabilirsiniz oysa anında karar verme yeteneğiniz var, bunu hatırlayın ve kullanın. Sürüncemeli tartışmalardan kaçının. Aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız. Kararsızlıklarınızı çabuk yenmeniz gerekir. Genel ilişkileriniz ve özel yaşamınız hareketlenecektir.

Sevgili Balık,

Evet bugün idealistsiniz, bazılarınız öncelikle iş konusunda ilerleme ve bağımsızlık isteyeceksiniz. Yine bugün kararsızlığınızı çok çabuk yenmeye çalışmalısınız. Bunun için de yakın bir dostunuzdan manevi yardım göreceksiniz. Sağlığınıza bugün özellikle dikkat.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen