Cum. Nis 19th, 2024

Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde 17.08’de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde 17.08’de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Kocaeli’de merkez üssü Kandıra ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi verilerine göre, saat 17.08’de merkez üssü Kandıra ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu ana kadar kendilerine ulaşan herhangi bir olumsuz durumun olmadığını söyledi.

Saat 17:08’de merkez üssü Kandıra ilçesinde 4.3 şiddetinde deprem meydana geldi. 8.9 kilometre derinlikte meydana gelen depremi, vatandaşlar hafif şekilde hissetti. Depremi hissedenler pencereden dışarı bakarken, esnaflarda dışarı çıktıktan sonra tekrar işlerinin başına döndü. Paniğin yaşanmadığı depremde, hasar da meydana gelmedi. Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, depremin hafif şiddette hissedildiğini belirterek, can ve mal kaybının olmadığını ve hasarın yaşanmadığını söyledi.

İlçedeki vatandaşlar, depremi hafif hissettiklerini söyledi. Deprem sırasında camide namaz kıldıklarını belirten bir vatandaş, sarsıntı ile beraber camiden dışarı çıktıklarını söyledi. Esnaf ise, dükkandaki rafların sarsılması ile depremin olduğunu anladığını belirterek, depremi hafif şekilde hisettiğini söyledi. (Doğan Haber Ajansı)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen