Per. Mar 28th, 2024

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat ve il yönetimi görevinden istifa etti. Gerekçe olarAK Partinin genel merkezinin aldığı karar gösterildi.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı görevinden istifa eden Mahmut Cabat, yaptığı yazılı açıklamada, “Bütün kamuoyunun malumu olduğu üzere AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nı 2002 yılından bu tarafa büyük bir şerefle yürütmekteyim. Mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Parti ailesine, geçen sene yapılan il kongresinde seçilen arkadaşlarımla hizmet vermeyi sürdürmekteydik. Geçen yıllarda yapılan genel ve yerel seçimlerde ve referandumda bütün çalışma arkadaşlarımla ilçe, belde ve mahalle teşkilatlarımla büyük başarılara imza attık. Bu vesile ile bugüne kadar çalıştığım bütün arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. İstemeden gönlünü kırdığım kardeşlerim varsa, hepsinden helallik bekliyorum.” dedi.

Cabat, yaklaşan genel seçimler öncesinde genel merkezin aldığı karar doğrultusunda bugün bütün il yönetim kurulu olarak istifa ettiklerini belirterek, açıklamasına şöyle devam etti: “Alınan kararın partimize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni atanacak yönetim kuruluna şimdiden başarılar diliyor, yanlarında olacağıma bütün kamuoyu önünde, yönetim kurulunda beraber olduğum arkadaşlarım ve şahsım adına söz veriyorum.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen