Cts. Nis 20th, 2024

Akasya Durağı

Akasya Durağı

Tarih: 2010-06-19 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Sinan’ın çapkınlığı başına bela açıyor
Kanal D’nin başrollerinde Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Ayça İnci, Onur Şan, Suat Sungur ve Nilgün Belgün’ün oynadıkları sevilen dizisi “Akasya Durağı”nın bu bölümünde; Sinan çapkınlık yapayım derken, kendisini büyük bir belanın ortasında buluyor.
Havaalanında iki güzel kız, Alfredo Rossi adında daha önce hiç görmedikleri bir turisti beklemektedirler. Çapkın Sinan hemen kızlara kendini Alfred Rossi olarak tanıtır ve kızlarla birlikte evlerine gider. Fakat Sinan’ın yerine geçtiği Alfredo Rossi gerçekte bir uyuşturucu kuryesidir. Sinan kendisini belanın ortasında buluverir. Leyla’nın babası Ramazan Baba, Tolga’nın annesi Muazzez Hanım’a abayı yakmıştır. Gazi arkadaşlarını toplayıp bir plan yapar ve Muazzez Hanım’ı zorla kaçırır. Tolga ve Leyla her yerde Muazzez’i ararken Ramazan Baba gizlice düğün yapmaktadır. Ali Kemal’in dayısı Tursun onu ziyarete gelir. Seyit’in annesi Fato Aney Tursun’a abayı yakar. Ali Kemal ikisinin arasını yapmaya çalışır. Olayı öğrenen Seyit ortalığı ayağa kaldırır.
Osman’ın evindeki bir musluk bozuktur. Osman’lar tamirci beklerken polisten kaçan azılı bir katil saklanmak için bahçelerine girer. Osman’lar katili tamirci sanıp eve alırlar. Sinan’ın oğlu Can ve kankası Serkan takdirname alırlar. Gülbin’ler duruma çok şaşırırlar. Fakat gerçeği öğrendiklerinde daha çok şaşıracaklardır.

Künye :

Yapımcı : Erler Film – Türker İnanoğlu
Yönetmen : Yaşar Seriner
Senaryo : Resul Ertaş
Müzik : Bora Ebeoğlu – Cengiz Onursal
Oyuncular : Zeki Alasya (Nuri Baba), Cezmi Baskın (Osman), Levent Ülgen (Sinan), Ayça İnci (Leyla), Onur Şan (Seyit), Suat Sungur (Mehmet Hoca), Nilgün Belgün (Madam Eleni), Aslı Altaylar (Gülbin), Şeyla Halis (Hediye), Ümit Yesin (Duran), Binnur Şerbetçioğlu (Şükran), Gülay Baltacı (Safiye), Makbule Akbaş (Zeyno), Ateş Fatih Uçan (Ali Kemal), Evin Esen (Şaziment),
Erol Günaydın (Ramazan), Cansu Gültekin (Nurten), Erimşah Bora (Can), Pelin Sönmez (Dilek)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen