Sal. Nis 16th, 2024

Arka Sokaklar

Tarih: 2010-06-21 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Rıza Baba ve Ekip’i zorlu bir görev bekliyor
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Rıza Baba ve ekibi yine zorlu bir görev bekliyor.
Hüsnü Çoban’ın evini böcekler basar ve evi ilaçlatmak zorunda kalırlar. Evin ilaçlanması için evi boşaltmaları gerekmektedir. 1 geceliğine Engin’in Mesut’un ve Rıza Baba’nın evlerine parti parti dağılırlar. Ertesi gün eve döndüklerinde, ilaçlama şirketinden gelenler eve bir gün daha giremeyeceklerini söylerler. Hüsnü ne yapacağını kara kara düşünürken aklına bir fikir gelir. Balıkçı Hayri’nin teknesi… Tabii sabah uyandıklarında başlarına geleceklerinden habersizlerdir.
Rıfat Hızal, Hızaloğlu nakliye şirketinin sahibidir. Yıllardır da emniyet teşkilatı Rıfat Hızal’ın peşindedir. Rıfat’ın sinsi damadı Özkan, kayınpederini batırmanın peşindedir. Fahri ile birlik olup bir plan yaparlar. Nakliyedeki kamyonun içinde uyuşturucu vardır. Fahri’nin adamları kamyonu çevirip, şoförü öldürür ve uyuşturucuyu alırlar. Tabi Rıfat’ın bunu yaptıranın damadı olduğundan haberi yoktur. Şirketin yönetim kurulu başkanı Rıfat’ın kızı Selin’dir. Formalite olarak da olsa en yüksek imza yetkisi ona aittir. Ama işleri Özkan yürütmektedir. Rıfat’ın adamları bir şekilde Özkan’ın Fahri Tütüncü ile iş birliği yaptığını öğrenir. Özkan’ın cezasını da kendi elleriyle kesmek ister. Özkan karısı Selin’i ve oğlu Mete’yi zorla alıp kaçmaya kalkar. Rıza Baba ve Ekip’te peşlerinden gider. Rıza Baba, Rıfat’a çiftliğinde kalmasını, kızını ve torununu getireceğinin sözünü verir. Ancak Özkan ile girdikleri çatışmada Özkan, Mesut’u vurmak isterken kendi karısını vurur ve Selin orada son nefesini verir. İşte bundan sonrası Rıza Baba ve ekibi için hiç güzel olmayacaktır.

Künye :

Yapımcı : Erler Film – Türker İnanoğlu
Yönetmen : Orhan Oğuz
Senaryo : Ahmet Yurdakul
Oyuncular : Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü),
Çağla Kubat (Komiser Elif), İlker İnanoğlu (Başkomiser Engin), Berk Oktay (Komiser Sinan), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin), Figen Evren (Suat), Filiz Taçbaş (Ayla), Furkan Göksel (Metin), Onur Bay (Tekin), Yüsra Geyik (Zeliha)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen