Per. Mar 28th, 2024
Cuma’ya Kalsa

Tarih: 2010-06-30 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Şebnem, Cuma’yı köşeye sıkıştırıyor
Kanal D’nin başrollerinde; Haluk Bilginer, İnci Türkay, Aysun Kayacı ve
Ümit Erdim’in oynadıkları sevilen komedi dizisi “Cuma’ya Kalsa” yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde, Cuma ile Şebnem arasında yine komik olaylar gelişiyor.
Cuma ve Kerem bir müşterilerinin Silivri’deki villasına davet edilmiştir. Aynı günlerde yaşlı ve çok geveze bir akrabaları ziyarete geleceği için Cuma’nın onu Şebnem’e bırakıp gitmesi kolay olmayacaktır. Bu yüzden Cuma bir plan yapar. Şebnem’i evlilik üstüne bir stand-up gösterisine götürür. Aklında, bu inceliğe karşılık Silivri’ye kaçmak vardır. Planı tam tıkırında yürürken Şebnem gerçeği öğrenir ve ona gününü göstermeye karar verir. Cuma da, elindeki bütün kozları oynamaya başlar.
Şebnem alıverişte Berk’e bir top almıştır. Cuma bu topun sarı – kırmızı olduğunu görünce deliye döner. Onu, siyah – beyaz Beşiktaş topuyla değiştirebilmek için her yolu dener. Fakat Berk kendi topunda ısrar eder. Baba oğul arasındaki ilk çatışma Cuma için kabus gibidir.

Künye :

Yapım        : MED Yapım
Yapımcı    : Gülin Ertüm
Türü        :Sitcom (komedi)
Yönetmen    : Fatih Aksoy/ Günay Koker
Senaryo Uyarlama: Erol Hızarcı
Müzik        :Mertol Şalt
Oyuncular    :Haluk Bilginer (Cuma), İnci Türkay (Şebnem), Aysun Kayacı (Çiğdem), Ümit Erdim (Kerem), Çağla Şimşek (Çağla), Melis Mutluç (Melis), Ataberk Mutlu (Berk)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen