Cum. Mar 29th, 2024

Osmaniye’de Jandarma Karakoluna Roketli Saldırı

Osmaniye’de Kanlıgeçit Mevki Kırıklı Jandarma Komutanlığı Lojmanına Terörist Grup Tarafından Yapılan Roketatarlı Saldırıda, Bir Üsteğmenin Eşi Ağır Şekilde Yaralandı. 

Osmaniye’de Kanlıgeçit mevki Kırıklı Jandarma Komutanlığı lojmanına terörist grup tarafından yapılan roketatarlı saldırıda, bir üsteğmenin eşi ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kırıklı Jandarma Komutanlığı ve lojmanına iki adet roketli saldırıda bulunuldu. Roketin isabet ettiği jandarma lojmanında üsteğmen eşi Pınar Akdağ yaralandı. Yaralı Akdağ, Özel İbn-i Sina Hastanesi’ndeki ilk tedavisinin ardından Adana Başkent Hastanesi’ne sevk edildi. Diğer roket ise hedefi tutturamadı. Jandarma Komutanlığı’na yakın yerde oturan vatandaşlar iki roket sesi ile korktuklarını ve ardından silah sesleri duyduklarını söylediler.

Olay sonrası Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, yaralı kadının tedavisinin yapıldığı hastaneye gelerek durumu hakkında bilgi aldı. Çirkin saldırıyı kınayan Vali Cerrah, “22.00 – 22.30 saatlerinde, Düziçi ilçemizin Kanlıgeçit mevkisinde komando bölüğüne uzak mesafeden roketatarla ateş etmişler. Maalesef bir asker eşinin yaralanmasına sebebiyet verdiler. Osmaniye’deki müdahaleleri doktor arkadaşlarımız yaptılar. Hayati kaydı ile Adana’daki başkent hastanesine doktor ekibi ile birlikte sevk edildi. Bir üsteğmenimizin eşine isabet etmiş. Durumu iyi değil. İnşallah Adana’daki müdahalede sağlığına kavuştururuz. Operasyonlar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İskenderun’daki olayların akabinde ilimiz ve diğer illerde de operasyonlar devam ediyor” dedi.

(CİHAN)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen