Cts. Nis 20th, 2024
Mükemmel Çift

Tarih: 2010-06-29 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

“Mükemmel çift yoktur, mükemmel yalanlar vardır”
“Mükemmel Çift”
Kanal 4’te işler iyice karışıyor
Kanal D’nin, Songül Öden ve Tardu Flordun’un başrollerini paylaştığı, ilk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan ve izleyicilerden tam not alan yeni dizisi “Mükemmel Çift” bu akşam yayınlanacak ikinci bölümüyle de izleyicileri ekran başına kilitleyecek.
Taner kafaları karıştırıyor
Yoğun bakımda olan Bora’nın yerine geçen Taner her ne kadar onun gibi davranmaya çalışsa da kafalarda soru işareti bırakıyor. Bugüne dek bir kez bile Bora’yla aynı evi paylaşmayan Ayça, Taner’in birden evine yerleşmesi karşısında ne yapacağını şaşırıyor. Uzun zamandır yaşadığı sahte hayattan çok yorulan Ayça, bu evliliğin bitmesi gerektiğini Taner ile paylaşır. Taner ise artık başka biri olduğunu söyleyerek Ayça’yı bir kez daha şaşırtır. Bora’daki bu değişimin tek farkına varan kişi Ayça değil. Bora’nın evi terk etmesiyle ondan uzaklaştığından emin olan Yiğit, Jülide’den duyduğu haberle şok olur. Kanal 4 tarafında bunlar olurken Kanal 10’un sahibi Vahide ise Bora’nın peşini bırakmıyor. Bora sandığı Taner ile konuşmaya giden Vahide Taner’in beklenmedik cevapları karşısında sinirlenerek Ana Habere kısa bir süre kala Taner’i kaçırıyor. Kanal 4’te işler iyice karışıyor.

Künye :

Yapım            : Endemol Prodüksiyon
Yapımcı        : Ansı Elagöz- Timur Savcı
Yönetmen        : Jale Atabey Özberk
Senaryo        : Ahmet Saatçioğlu
Genel Koordinatör     : İlkay Doğan
Proje Tasarım        : Ansı Elagöz- Timur Savcı- Ayşe Barım
Müzik            : Bolahenk
Oyuncular        : Songül Öden (Ayça Başaran), Tardu Flordun (Bora Başaran-Taner Sönmez), Serdar Orçin (Rafet Dereci), Tuğrul Tülek (Yiğit Karaman), Zafer Algöz (Haluk Karaman), Seda Akman (Julide Bozoğlu), Kubilay Penbeklioğlu (Yaşar Kılıç), Bengi Öztürk (Şeyda Ayancık), Sinan Sümer (Tayfun Tezel), Gizem Erdem (Pelin Durukan), Murat Okay (Arda Çağlar), Soydan Soydaş (Bülent Onat), Ülkü Duru (Vahide Yılmaz), Gizem Erdem (Pelin)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen