Sal. Nis 23rd, 2024

Otomobillerde çocuk koltuğunun zorunlu hale gelmesiyle bebek ürünlerine rağbetin arttı.

Adana’da yeni şubesini Barış Manço Bulvarı’nda açan Yumurcak Bebe Mağazası sahiplerinden Abdullah Toprak, mobilya mağazaları ve tuhafiyelerde satılan bebek ürünlerinin artık kendi başına bir sektör haline geldiğini söyledi. Özellikle araçlarda bebek koltuğunun zorunlu hale gelmesiyle bebek ürünleri satan mağazalara vatandaşların daha çok ilgi gösterdiğini kaydeden Toprak, son yıllarda bebek mağazalarının sayısında gözle görülür bir artış yaşandığını ifade etti. Ebeveynlerin bebeklerinin ihtiyaçlarını eskisi gibi farklı ürünlerin satıldığı mağazalardan değil de bebe mağazalarından almayı tercih ettiğini dile getiren Toprak, “Anne-babalar artık mağaza mağaza gezip alışveriş yapmak yerine alışverişlerini ana teması bebek ve çocuk ürünleri olan, aradıkları ürünü rahatlıkla bulabildikleri mağazalardan yapıyorlar.” dedi.

Müşteri kitlesinin alışveriş tarzlarının hızla değiştiği bu günlerde talebin de artması ile bebe mağazalarının hızla büyüme ve şubeleşmeye doğru gittiğini kaydeden Toprak, yıllar önce sektördeki farklı firmalarda çalışarak başladıkları bu yolda iyi gözlem yaparak değişime ayak uydurmanın ötesinde farklı olduklarını ve müşteri taleplerine hızlı bir şekilde karşılık gelecek çözümler ürettiklerini vurguladı. Bu bilinçle satışını yaptıkları ürünleri titizlikle seçtikleri ve arkasında duramayacakları ürünleri reyonlarına koymadıklarını aktaran Toprak, her türlü müşteri sorunlarını titizlikle incelediklerini kaydetti.

Toprak, açtıkları bu mağaza ile işsizliğin had safhada olduğu bir dönemde küçük de olsa eleman istihdam ederek, Adana ekonomisine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen