Cts. Nis 20th, 2024

Peyzaj Mimarları Muğla İl Temsilcisi Hülya Yolcubal, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Bodrum’da yaşayan Hülya Yolcubal, özel otomobiliyle gittiği Ortakent beldesindeki bir ziyaretinin ardından, Bodrum Cumhuriyet Mahallesi Ortaköy Sitesi’ndeki evinin önüne geldi. Yolcubal, 48 TY 300 plakalı otomobilinden indiği sırada kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu ilk belirlemelere göre göğsüne 5, omuzuna 2 kurşun isabet eden Yolcubal ağır yaralandı. Bu arada silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler olay yerinden kaçtı.

Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, durumu ağır olan Yolcubal’a kalp masajı yaptıktan sonra Bodrum Alman Hastanesi’ne kaldırdı. Yolcubal, tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen savcı ve olay yeri inceleme ekipleri silahlı saldırıyla ilgili inceleme başlattı. Yolcubal’ın otomobili ve içindeki eşyaları incelenmek üzere polis tarafından götürüldü.

Yolcubal’ın ölüm haberini alan arkadaşları, yakınları ve meslektaşları da evinin önüne geldi.

-SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞ-

Hülya Yolcubal’ın bir süre önce bazı kişiler tarafından takip ve tehdit edildiğini öne sürerek savcılığa şikayette bulunduğu öğrenildi.

Polis, bu şikayet dilekçesi ve Yolcubal’ın yakın arkadaşlarının ifadesi doğrultusunda şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Polisin Yolcubal’ın telefon kayıtlarını incelediği ve silahlı saldırıyla ilgili bazı kişiler üzerinde durduğu öğrenildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen