Cum. Mar 29th, 2024

Samsung Electronics, ‘advergame’lerine bir yenisini daha ekledi. Yeni 2010 ıntel® Core™ i5 işlemcili Samsung R580 dizüstü bilgisayarın tanıtıldığı, Türkiye‘nin ilk Online Board oyunu ‘Mükemmeller Kulübü’, kullanıcılarını hayali bir dünyaya davet ediyor.

www.mukemmellerkulubu.com adresinden Facebook’a yönlenen oyunda ve kulüpte her şey mükemmel. Bu mükemmel kulüp, Mendel genetik laboratuvarından, Shakespeare sahnesine, golf sahasından, stadyuma kadar pek çok yapıyı barındırıyor. Zar ve kartlarla oynanan oyunun amacı ise kulüp içerisindeki aktivitelere katılıp puan toplayarak, saygınlığı artırmak. Her şeyin mükemmel olduğu bu dünyada, yeni 2010 ıntel® Core™ i5 işlemcili Samsung R580, Mükemmeller Kulübü’nün resmi dizüstü bilgisayarı olarak konumlandırılmış.

Tam yedi ay boyunca Facebook’ta açık kalacak olan Mükemmeller Kulübü, saygınlığını artıran ve en çok Kulüp Puanı toplayan üyelerini her ay Samsung R580 dizüstü bilgisayar, Samsung N150 Netbook, Samsung White LED XL2370 Monitor ve 500 GB Samsung Harici Hard Disc ile ödüllendirecek.

Basın bülteninden derlenmiştir

Bilgi için: Samsung
Telefon: (212) 288 56 38

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen