Cum. Nis 19th, 2024
Unutulmaz

Tarih: 2010-06-30 TV : ATV Saat: 21:30Tür:Yerli Dizi

Harun seçtiği yolda yalnız yürürken, aşkına ve kızına kavuşabilecek mi?
Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla izleyenlerin ilgi odağı olan “Unutulmaz”, 30 Haziran Çarşamba akşamı 21.30’da atv’de!
Unutulmaz  (Yeni Bölüm)
51. Bölüm Özeti:
Ölümle yaşam arasındaki ince çizginin üzerinde olan Melda kararını vermiştir. Melda’ya engel olabilecek tek kişi de Harun’dur. Yağmur’un nüfus cüzdanını çıkartan Eda sonunda isteğine kavuşmuştur. Yağmur’un babası artık resmi olarak Tolga’dır. Bu haber Cemil’in öfkesini daha da artıracaktır.
Melda’yı ekarte ettiğini düşünen Burak’ın hayatı bir anda altüst olacaktır. Bütün planları bozulan Burak’a yardım edebilecek sadece Batu vardır. Ece ise yavaş yavaş Batu’nun anlattıklarının etkisine girmekte ve olaylara bakışı giderek değişmektedir.
Her şeyi göze alan Harun babasıyla konuşmaya karar verir. Feyyaz, Harun’dan öğrendiklerinin şokunu yaşarken, bir ikinci şokta Tolga’dan gelir. Tolga evi terk etmiştir. Feyyaz ve Tolga kendilerini bir anda büyük bir yalanın içinde bulurlar. Saadet sonunda isteğine kavuşmuştur. Mesude ile olan savaşını kazandığını düşünmektedir.
Cemil’in Eda’dan istediği tek bir şey vardır. Yağmur’un babası kim? Eda, hayatının en zor sorusuna nasıl bir yanıt verecektir? Feyyaz’ın, Eda ile yapacağı konuşma olayların seyrini değiştirirken, Tolga’nın Yağmur’u nüfusuna alması Harun’u giderek daha da çıldırtmaktadır. Harun için artık tek bir seçenek vardır. Ve kararını verdiği anda da bunun dönüşü olmayan bir yol olacağını çok iyi bilmektedir.

Künye :

Yapım            : Stil Medya
Yapımcı        : Ahmet Bayram
Yönetmen        : Cem Tabak
Senaryo Grubu    : R. Haldun Ünsal ve İhsan Aydın
Oyuncular        : Serhan Yavaş (Harun), Sinem Öztufan (Melda), Özlem Yılmaz (Eda), Fikret Hakan (Feyyaz), Ayla Algan (Hayat), Buğra Gülsoy (Tolga), Aliye Uzunatağan (Türkan), Deniz Gökçer (Saadet), Ahmet Uz (Cemil), Aylin Arasıl (Işıl), Hakan Vanlı (Burak), Didem Yalınay (Ferda), Gül Tunççekiç (Mesude), Mert Yavuzcan (Batu), Roksen Lülü (Seval), Anıl Çelik (Kerem), Hüseyin Erkanlı (Metin), Deniz Kurt (Gülay), Ayça Şahin (Sinem), Ceren Çanakçı (Gözde), Özlem Karataş (Burcu), Burak Güneş (Can), Özlem Hasgül (Ceren), Güray Görkem (Bilal)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen