Per. Nis 18th, 2024

Zeki ve Metin İle Kabare Atölyesi

Tarih: 2010-06-18 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Eğlence

ZEKİ VE METİN İLE KABARE ATÖLYESİ
“ÖZEL”
Kendine özgü üslubuyla kabare türünün Türkiye’deki önemli temsilcilerinden olan “Devekuşu Kabare”, Cuma günü “ÖZEL” bölümüyle ekrana geliyor.
Kabare Atölyesi’nde 14 genç yetenek Devekuşu Kabare’nin oyunlarını sahneliyor. Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Nevra Serezli oyunları yorumluyor. Geleceğin Zeki-Metin’leri, Nevra’ları bu atölyeden çıkıyor.
“Özel” bölümde yayınlanacak olan skeçler ise şöyle: “Ana Kuzusu”, ana kuzusu bir gencin gerdek gecesinin sabahında eşiyle yaşadıkları.
“Kız İsteme”, yanlış anlaşılmalarla dolu bir alışverişe girişen 2 ailenin akıllara kazınan pazarlığı.
“Çifte Düğün”, düğün salonunun hem sünnet hem de evlilik düğünü için aynı güne kiralanmasıyla meydana gelen komik olaylar.
“Balayı”, balayına gitmiş bir çiftin otel odasında başlarından geçen olaylar.
“Muhabir”, Türkiye’deki hızla artan nüfusa karşı doğum kontrolünü konu alan muhabir ve kameramanın yoldan geçenlerle yaptıkları röportajlarda başına gelen komik olaylar.
“Doğum Kontrol”, Tek gözlü bir evde tüm aile bireylerinin (10 kişi, çocuklar anne, baba, büyükbaba) aynı odada yatması. Birlikte olmak isteyen çiftin aile fertlerini uyutmaya çalışmaları ve onların durumun farkında olarak anne ve babayla dalga geçmesi.
“Sarhoş”, karısının internet üzerinden onu aldatmasıyla sarhoş olarak sokaktan geçenlere sataşan bir adamın komik halleri.
“Kapıcı”, Vukuatlı bir apartmanda(otçu, katil, hayat kadını, kaçakçı, memur) kapıcılık yapan adamın tüm apartman sakinlerini birbirlerine çekiştirmesi ve tüm suç işleyenlere karşın namusuyla memurluk yapan apartman sakinin kredi kartı borçlarından dolayı polis tarafından götürülmesiyle meydana gelen politik skeç.
“Hortlaklar”, 3 bölümden oluşan bu skeçte hortlakların hikâyeleri anlatılıyor.
Kabare Atölye’sinde ekran başındakiler özlenen kabareler ile kahkahaya doyacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen