Çar. Nis 24th, 2024

Beşiktaş’ta kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir eve uzun namlulu silahla saldırı düzenledi. Saldırganlar, uzun namlulu silahı olay yerinde bırakarak kaçtı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Balmumcu Mahallesi Dellalzade Sokak’ta saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 29 numarada bulunan Hasan Yılmaz’a ait 4 katlı binaya uzun namlulu silahla saldırıda bulundu. Binanın 3. katına isabet eden kurşunlar, evin mutfağına saplandı. Silah sesleriyle uyanan bina sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan araştırmada, binanın önünde sokak ortasında uzun namlulu bir silah bulundu. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridiyle çevirerek çevre emniyetine aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, kurşun isabet eden evde ve sokakta detaylı delil araştırması yaptı.

Giriş katta kiracı olarak oturan Latif Doğan, silah sesleriyle uyandıklarını ve durumu hemen polise haber verdiklerini söyledi. Doğan, olayın kendisiyle alakalı olmadığını ve daha önce tehdit de almadıklarını iddia etti. Başka bir bina sakini de çok sayıda silah sesi duyduklarını ve dışarı çıktıklarında şüpheli herhangi birisini görmediklerini ifade etti.

Kameralara konuşmaktan kaçınan çevre sakinleri, binanın en üst katında kiracı olarak oturan şahsın daha önce de silahlı saldırıya uğradığını ve bacağından yaralandığı ileri sürdü. Mahalle sakinleri, bu saldırının da önceki saldırıyla bağlantılı olabileceğini iddia etti. Olay da ölen ya da yaralanan olmadı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen