Per. Nis 25th, 2024

Evcilik Oyunu

Tarih: 2010-07-11 TV : SHOW TV Saat: 23:15Tür:Yaşam

Dillere destan olan aşklarını peri masalı gibi bir düğün ile evliliğe götüren çiftimiz Demet Akalın ve Önder Bekensir, inişli çıkışlı günlerini, aşklarını, kısacası hayatlarını Show TV izleyicisinin önünde yaşıyorlar.
Ünlü çiftlerin evliliği denediği “Evcilik Oyunu” programı ile izleyicilerin gönlünde taht kuran, “Demet Akalın & Önder Bekensir ile Evlilik Hayatı” programı ile gerçek evliliğin kapılarını araladı.
Biri ünlü bir pop sanatçısı, diğeri başarılı bir işadamı; hem işte hem de aşkta ortak olan bu ikilinin ilginç hayatları Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor ve renkli ve eğlenceli hayatını herkes merakla izliyor.
Evlilik hayatlarının her anını Show TV izleyicisiyle paylaşan Demet Akalın ve Önder Bekensir çiftinin mutluluklarına, gerginliklerine ve dostlarıyla paylaştıkları anlara ortak olacaksınız.Evliliklerini ve dostluklarını 7-24 kameralar önünde yaşayan ünlü çiftin renkli ve eğlenceli hayatını herkes merakla izlemeye devam edecek.
Ünlü çiftlerin evliliği denediği “Evcilik Oyunu” adlı program ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Show TV, “Demet Akalın ve Önder Bekensir ile Yeni Evliler” adlı yapımda ise gerçek bir evliliğin kapılarnı aralıyarak bir ilke daha imza atıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen