Per. Mar 28th, 2024
Gecekondu
Tarih: 2010-07-23 TV : STAR TV Saat: 0030Tür:Yerli Dizi

Gecekondu
Türk televizyonlarında bugüne dek görülmemiş talk şov “Gecekondu”, Durul Bazan ile Star TV’de!
Çaycı Durdu’nun evinde şov tüm hızıyla devam ediyor!
Şovun olacağı sabah evlerinde kavgayla güne uyanan Durdu ve Dalyan, kahvaltıda gerginliklerini sürdürürler.
Bu hafta evlerine Şarkıcı Nev ve oyuncu Nihal Yalçın’ın konuk olacağını öğrenen Durdu ve Dalyan hemen bilgisayar başına çöker ve konuklarla ilgili soru hazırlamaya çalışırlar.
Dalyan evlerine ilk kez ünlü bir kadın konuk geleceği için çok heyecanlıdır. Nev’in gitarına takan Dalyan, Nihal Yalçın’ı Nev’in gitarıyla söylediği klasik Türk müziği parçasında dansa kaldırır.
Şovlarına sürekli yeni bölümler eklemeye çalışan Durdu ve Dalyan ’’pilates yapıyoruz’’ bölümünde Nihal Yalçını konu mankeni olarak kullanırlar.
Ünlülerin katılmak için iki kez düşündüğü Gecekondu şov devam ediyor.

Durdu’nun hikayesi:

Talk şovu gerçekleştiren çaycı. Adı Durdu yani Durul Bazan.
Durdu kendisinden bir kaç yaş büyük abisi Dalyan ve dedesi Eşref ile İstanbul’un Paşabahçe ilçesinde bir Gecekonduda yaşamaktadır. Anne ve babasını çok küçük yaşlarda kaybeden Durdu ve Dalyan dedeleri tarafından büyütülmüşlerdir. Durdu’nun abisi Dalyan işi gücü olmayan, tüm gününü internette erotik sitelerde film izleyerek geçiren biridir.
Bu şovun ilginç yanlarından biri de Dalyan ve Eşref dedeyi canlandıran kişilerin oyuncu olmaması…
Durdu ise büyük bir TV kanalında çaycı olarak çalışmaktadır. Tüm ailenin geçim kaynağı dedenin emekli maaşı ile Durdu’nun sigortası ve maaşıdır.
Durdu, bir gün, çalıştığı TV kanalının genel yayın yönetmenin odasına çay bırakmak üzereyken kanalın en ünlü şovmeninin kovulduğuna kulak misafiri olur. Odaya girip girmemekte tereddüt yaşayan Durdu kapının aniden açılmasıyla kendini bir anda yeni kariyerinin ilk basamağında bulur. Son dönemde talepleri iyice artan eski şovmeni kovan genel müdür sıfırdan yeni bir star yaratabileceğini herkese ispat etmek için içeri ilk giren kişiyi kanala şovmen yapacağını iddia etmiştir ve bu şanslı kişi o an çay bırakmak için orda bulunan Durdu olmuştur.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen