Cts. Nis 20th, 2024

Porto Riko asıllı ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez, KKTC’de 24 Temmuz’da açılışı yapılacak olan 220 milyon dolarlık Cratos Premium Hotel’deki konserini iptal etti.

Ünlü şarkıcının resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Jennifer Lopez, insan haklarını kötüye kullanmakla ilintili herhangi bir devleti, yasayı veya rejimi asla bilerek desteklemez. Lopez, Kıbrıs ile alakalı olarak yapılan tam bir incelemenin ardından, danışmanlarıyla birlikte çekilme kararı aldı. Bu bir takım kararıdır ve bölgedeki politik gerçeklere olan hassasiyetimizi yansıtmaktadır” denildi.

Jennifer Lopez’in aldığı bu kararında, Kıbrıslı Rumların bir haftada 7 bin elektronik posta yollamasının ve internetteki kampanyalarının etkili olduğu belirtiliyor.

Lopez, otelin açılışına eşi Marc Anthony ve ikiz bebekleri ile birlikte gelecekti. Otelde 3 gün kalacak olan Lopez, aynı zamanda 41. yaş gününü de burada kutlayacaktı. 80 kişilik ekiple Kıbrıs’a gelmesi planlanan Lopez, otelin açılışında konser verecekti. Program, çok sayıda ülkede canlı yayınlanacaktı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen