Cum. Mar 29th, 2024
Kavak Yelleri

Tarih: 2010-07-12 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

DENİZ’İN BAŞI BELAYA GİRİYOR.
Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Sarp Apak ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde; Burak’ın katil zanlısı olarak aranan Deniz, iyice köşeye sıkışıyor.
Burak’ın katil zanlısı olarak aranan Deniz, Güven ile birlikte saklanmaktadır. Ancak ikili oldukça zor durumdadır. Polisler Deniz ve Güven’i sıkıştırmıştır. Yakalanmaları an meselesidir. Aslı’ya gelen gizemli bir mesaj her şeyi değiştirir. Aslı biriyle buluşmaya gider. Buluşacağı kişi acaba Efe mi? Güven içinden çıkamadığı soruyla yüzleşiyor. Efe gelirse Aslı ne yapacak? Burak’ın karısı Zeynep, Mine’nin peşindedir. Mine’den ne istiyor? Metin, Burak’ın katilinin kim olduğu hakkında bir ipucu bulur. Bu Deniz’i kurtarmaya yetecek mi? Efe’nin mezarı başında beklenen buluşma gerçekleşir. Sır çözülür.
Dostluğun ve aşkın yolculuğu devam ediyor. Tüm bu sorular “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

Künye :

Yapım    : Tim’s Prodüksiyon
Yapımcı    : Timur Savcı
Yönetmen    : Jale İncekol
Senaryo    : Gökhan Horzum – Ekin Atalar- Yılmaz Şahin
Öykü        : Erkan Birgören
Müzik        : Pinhani
Oyuncular    :Pelin Karahan (Aslı), İbrahim Kendirci (Deniz), Sarp Apak (Güven),
Aslı Enver (Mine), Gülen Karaman (Leman), Ferit Aktuğ (Metin), Ceren Moray (Su), Cemil Büyükdöğerli (Atakan), Nurcan Eren (Hafize), Erol Aksoy (Osman), Emre Ertunç (Halil), Altan Gördüm (Kamil), Ayten Uncuoğlu (Ayşe)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen