Per. Mar 28th, 2024

‘Lopez yoksa Hande var’

11.07.2010 Jennifer Lopez’in KKTC konserini iptal etmesine öfkeli Kıbrıslı Türkler “Gelmezse gelmesin. Bizim Hande Yener’imiz var. Onu çağırın” dedi

ABD’li ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in Rum tarafının baskıları üzerine KKTC’de vereceği konseri iptal etmesinin yankıları sürüyor. Kıbrıs Gazetesi, ada halkının güzel yıldıza büyük tepki gösterdiğini ve “Lopez olmazsa Hande’miz var. Konsere Hande Yener gelsin” dediğini yazdı. Konuya geniş yer ayıran Rum basını ise Lopez’in kararından duydukları memnuniyeti dile getirdi. İptal haberi, “Sahte devlete şamar”, “Lopez dahi unutmuyor” türü başlıklarla verilirken, Fileleftheros Gazetesi, iptalde ABD’li senator Robert Menendez’in müdahalesi ve sanatçı üzerindeki telkinlerinin etkili olduğunu öne sürdü.

RADYOLARDA BOYKOT
Türkiye’de yabancı müzik yayını yapan Radyo 5 kanalı ise Lopez’in şarkılarını yayın akışından çıkardıklarını belirtti. KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ise “Hepimiz el birliğiyle bu işin üzerine gideceğiz. Lopez’e 1 milyon mail gönderelim. Kampanyaya ben de destek vereceğim” dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen