Sal. Nis 23rd, 2024

Isparta’nın en çok kazandıran dershanesi unvanını elinde bulunduran Gölcük Dershanesi, bu yılki Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS) sonuçlarında da zirvede yer aldı.

LYS Türkiye 3’ncüsü ve Isparta birincisi olan Feyza Yılmaz, Isparta’nın gururu oldu. Gölcük Dershaneleri Müdürü Ergun Tarcan, sayısal, eşit ağırlık ve sözeli temsil eden 9 puan türünün tamamında il birinciliğini aldıklarını söyledi.

Planlı disiplinli bire bir rehberliği amaçlayan eğitim öğretim sistemi ile Isparta’da zirveye yerleştiklerini belirten Tarcan, “Gölcük, her yıl elde etmiş olduğu Türkiye başarısını bu yılda devam ettirdi. Öğrencilerimizin çoğunluğu tıp, hukuk ve mühendislik fakültelerini tercih etmeyi düşünüyor.” dedi.

Isparta birincisi Türkiye 3’ncüsü olan Feyza Yılmaz da başarısında dershanenin rolünün büyük olduğunu kaydetti. Sınavlara düzenli olarak çalıştığını konu ve test çözerek hazırlandığını ifade eden Yılmaz, şunları söyledi: “Verilen kaynaklar güzeldi. Deneme sınavlarına çok girdik. Dershane olmasaydı sıralamada daha gerilerde olabilirdim. Hocalarımızın konu anlatım tarzları çok güzeldi. Okulun, ailenin katkısı ile böyle bir başarı elde ettim. Tıp fakültesini düşünüyorum.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen